Alýntý Originally Posted by Cover13 Yazýyý Oku
Sayýn Horasanlý bildiðim kadarýyla bu þirketlerin halký arzý ile ilgili spk baþvurusu yapýlmadý, sadece halka arz için niyet bildirisi yapýldý, en azýndan golive ve vektora da böyle olduðunu hatýrlýyorum. Aldem çeliði bilmiyorum halka arz için resmi baþvuru var mý.

Vertu yu bu þirketlerin halka arzý için tuttum bunca zaman, bir geliþme olmadý malesef uzun süre ve bugün elimdeki hisseleri sattým. Sonra baktým endekse göre yavaþ kaldý 22.9 a sarktýðýnda yarýsýný geri aldým. Yükselirken de kademeli sattým biraz kaldý elimde kuþ kadar hisse (dünkü miktarýn 1/5 i yaklasik) kötü zamanlama yaptým muhtemelen, sonuçta bütün hisseler çok düþtü ve ben baþka hisselere destek atmayý tercih ettim.

Sayýn Cover13@

bu bahsettiklerimin dýþýnda birde enda diye bir dev varki o ap ayrý bir hikaye ,bu enda 500 ortaðý geçmesi sebebiyle halka açýk statüde olmasý gerekiyor,enda da hem verusun hem vertunun bayaðý hisseleri var,aralarýnda bir mahkeme süreci yaþandý,mahkeme vertu ile verusun lehine kararlar verdi , uzun bir süreç yaþandý burda en son endayý aradýðýmda bizde hazýrlýklarýmýzý yapýyoruz kendimiz SPK ya baþvuracaðýz dediler zaten SPK yada halka açýk olduklarý statüsünü kabul ettiklerini beyan ettiler,burdaki süreç tamamlandýðýnda buradan müthiþ bir gelir gelecek hem vertuya hem verusa ,çünkü onlarda ellerindeki hisseleri satýp çýkacaaklar diye biliyorum,zaten mahkemelþmede o yüzden olmuþtu neticede yüzdük kuyruðuna geldik diye düþünüyorum buradan muqazzam bir katký olacak elirlerinde týpký pamelde olduðu gibi bakýnýz pameli 1,80 kuruþtan aldýlar kaðýt 100 liralarý gördü ,yani bence bu enda iþi tam bir atom bombasý ,endayý araþtýrýn oda deli karlar yazan bir þirket