terbiyesiz adam bak benim ayarlarımı bozma hayatının hatasını yapmış olursun !
investing'te hayek nick'i alıp orda ki yatırımcıları etki altına almak nasıl bir ahlaksızlıktır ?
yakışıyor mu bir insan evladına !
burda bir sürü insan var yatırımcı var, bana mı soracaklar hangi hisseyi alacağım diye az akıllı ol.
bu forumda yığınla insan analiz yapıyor, merak ediyorum niye tek benimle derdin var ?
Burası investing değil, rtalb sayfasında milleti gazladığın adamlar yok burda.
Bir daha benimle muhatap olma , kötü konuşurum !
 Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
Yazmiyacaktim, hayek özelden terbiyesiz bir cümle yazdığı için burdqn yazıyorum. Öncelik ile haddini bil ve terbiyesizlik yapma. Sonrasında, milleti yargilayacagina. Önce bir sapkani önüne koy ve düşün.simdiye kadar yaptığın hangi analiz hisse fiyatına olumlu katkı yaptı, bırak olumluyu girdiğinden beri stabilize kalmasına sağladı. Ama herseferinde algı ile ya sattirmamaya yada hisse aldırmaya neden oldun .. çık bir kerede ben yanıldım de ve herkesten özür dile. Sen bu hisseyw yorum yazdığında bu hisse kaç paray di ? Şimdi kaç para? Ve sen burda olduğun sürece bu hisse çıkmayacak. Bu lafı mı unutmayın. Ve bir gün hayek bunları bizde hesap edemedik diyerek burdqn ayrılacak. Sakın bir daha bana terbiyesizlik yapma.bir dahakine bu kadar efendi olmayıp, senin seviyene ineceğim.. umarm zararı olan herkes en kısa sürede zararını çıkarır. Ve kim ki bilerek ve isteyerek yatırımcıyı zarar ettiriyor Allah belasını versin. Ben artık yokum. Çünkü sen burdq olduğun sürece bu hisse hep ya geri yada stabilize kalacak.