Originally Posted by
chaksever
Ben 2-3 ay kadar önce bloke koydum. Daha önceden birçok kişinin de bloke koyduğunu biliyorum. Daralan işlem hacmi de bunu gösteriyor bence. Diğer yandan bedelliye iştirak etmeyen lot sayısı 800 000 civarındaydı. Hisseyi bir yıldır baskılayarak toplamaya çalıştıklarını varsayarsak bedelli olayı dahil milletin suyunu da çıkarsalar KY'nın elinden düşük maliyetle alacakları pek birşey kaldığını sanmıyorum. Genel olarak daha yüksek maliyetlerle edinilmiş ve enflasyon ve kur hareketleri karşısında reel maliyetler daha da yükseldiğinden kimse buralardan mal kaptırmak istemiyor. Tahta yapıcının şirket sahibiyle senkonize olduğuna inanıyorum. Özellikle de nam-ı değer peruklu ile. 2022 ilk çeyrek bilançoda 2021 ilk çeyreğe göre 2.5-3 kat ciro ve FAVÖK artışını olası görüyorum (Umut ediyorum). Umarım ilk çeyrekte mızrağı çuvala sığdıramayacakları rakamlar gelir de bu gavur zulmünden kurtuluruz.
Bloke koyunca , bir halt yapmış olmayacaksın.Holding zaten halka arz edilen %35 in %15 ine sahip, geri kalan %20 nin ne kadarına ANZ sahip bilmiyorum, muhtemel ki şirketin %95 ine sahip, sen sabaha kadar bloke koy, zaten adam senin hisseni satmıyor ki, ihtiyacı yok. Sen bir şey yapmak istiyorsan CİMER e müracaat et oldu oldu yoksa ağlamaya devam et. Unutma sen ANZ ile dansetmeyi kendin seçtin, sonucuna katlanacaksın. Dansın sonu yataktır!
Haddini aşan, zıddına döner.
Yer İmleri