Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
Gayrimenkul surekli para etmeye , para kazanmaya devam eder mi acaba ? 1 milyona satilan daire %250 deger artisiyla kime satilir. Boyle giderse cogu kesimde alim gucu kalmayacak gibi gozukuyor zaten. Her sekilde enflasyona ezilecegiz diye dusunuyorum. Arz-talep dengesi yavas yavas bozuluyor.

Gayrimenkulde de para bi sekilde eriyecek gibi geliyor bana. Fed faiz arttirimi yaptikca , bilanco kuculmeye gittikce. Emtia fiyatlarinin dusmesi dolayisiyla cimento , demir vb insaat ham maddeleri dusmez mi ?

Yaniliyor olabilirim, bilgim oldugundan degil fikir yurutmek amaciyla yaziyorum.

Gercekten zor donemler. Pandeminin basinda piyasalar tepetaklak , allak bullak oldu diye dusunduk , onumuzdeki 2 sene boyunca basimiza daha neler gelecek kim bilir.
emtia fiyatları o şekilde düşemez üstadım bahsettiğiniz belki manipülatif enstrumanlarda olabilir altın gümüş gibi tabi onlarında belli bir maliyeti var ama diyelim ki çimento üreten firma demir üreten firma bunların hem kar marjı çok yuksek değil hem de işletme giderleri sürekli yükseliyor ama tabi ki her malı eder fiyatına yakın alıp almadığınız mesele bence