-

Originally Posted by
onur1064
dostlar nassınız
uzun zaman oldu yazmayalı
hoş geldin onur bey ,
-
TEFAS , fonların risk değerine göre kategorik sıralama yapsa güzel hizmet olur
örneğin risk değeri 2 olan OSMANLI PORTFÖY ÖZEL SEKTÖR BORÇLANMA ARAÇLARI FONU ile ,yine risk değeri 2 olan YAPI KREDİ PORTFÖY KİRA SERTİFİKALARI KATILIM FONU aylık 3 aylık ,6 aylık ve yıllık getirileri gibi
Elbette bunları karşılaştırabiliyorsun kendin ama zaman alıyor
-

Originally Posted by
akcay
evet her yönü pis değneğe döndü iş...
son 1 yıla bakınca borsadır fondur arsadır emlaktır enyüksek getiri yatırım aracı olarak görmediğim arabamda olmuş...
traji komik ama böyle...o kadar al sat yap garajda duran araba kadar paramız artmamış...
bence otomotiv en likit enflasyona göre koruma aracı...
reel örnek 240,000 aldığım tam bir yıl önceki corolla araç toyotada şu anda 524,000 den satışta...
biraz tarım fonları iş yapar gibime geliyor ama onada yabancıyım...
Ev ve araba yeterince enflasyona karşı korudu ve primlendi. Sıra şimdi borsanın. Mehmet Aşçıoğlu söyledi geçen gün.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
emlak ve araba piyasalarının çakıldığı dönemleri de biliyoruz. aslında reel piyasanın menkul kıymet piyasasından farkı yok, sadece gerçek hayatın ekrana yansıması. hayat spekülasyondan ibaret. her zaman herşeyi dipten alamazsın kabul ama tavan yapmış birşeye de bulaşmazsın.
-
Yasar yildirim ve nnf fonu
https://twitter.com/yasaryildirimFK/...A3m-vIiscb8yHQ
Kuresellesmenin sekteye ugramasi , emtia krizleri ve sirketlerin kolay buyuyememesi;
https://twitter.com/iriscibre/status...6v8vwzjWW37kFA
-
Yeni kurulan bazı fonlar
Metaverse modası hızla devam ediyor.
Ziraat Portföy Metaverse ve Yeni Teknolojiler Değişken Fon
Arbitrajda revaçta ama serbest fon kuruluyor.
Ziraat Portföy Birinci İstatistiksel Arbitraj Serbest Fon
Ziraat Portföy İkinci İstatistiksel Arbitraj Serbest Fon
İnveo Portföy İstatistiksel Arbitraj Serbest Fon
Yapı Kredi Portföy Emtia Serbest Fon
-
Fonlar Mart ayı portföylerini bu gün yayınlamaya başladılar ,benim de elimde bulundurduğum hisse senedi ağırlıklı bir fonun mart ayı portföyüne baktım ,Şubatla bir bir aynı ,sanki kopyala yapıştır yapmışlar
Aynı fon 3 aylık giderlerini yayınlamış ,yönetici giderleri 1.5 milyon liradan fazla ,şirket gibi kaç kişi çalışıyorsa artık .Bu kadar insan ne iş yapıyor acaba ? portföy bile aynı kopyala yapıştırla gidiyor işler
Benim fonlardan anladığım ya hiç üzümün çöpü armudun sapı demeden alıp satacaksın ,ya da hiç bulaşmayacaksın
Buna bir karar vermem gerekiyor
-

Originally Posted by
Germiyan
Fonlar Mart ayı portföylerini bu gün yayınlamaya başladılar ,benim de elimde bulundurduğum hisse senedi ağırlıklı bir fonun mart ayı portföyüne baktım ,Şubatla bir bir aynı ,sanki kopyala yapıştır yapmışlar
Aynı fon 3 aylık giderlerini yayınlamış ,yönetici giderleri 1.5 milyon liradan fazla ,şirket gibi kaç kişi çalışıyorsa artık .Bu kadar insan ne iş yapıyor acaba ? portföy bile aynı kopyala yapıştırla gidiyor işler
Benim fonlardan anladığım ya hiç üzümün çöpü armudun sapı demeden alıp satacaksın ,ya da hiç bulaşmayacaksın
Buna bir karar vermem gerekiyor
Sayın Germiyan selamlar. Özel değilse hangi fon olduğunu söyleyebilir misiniz?
M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri