Üstelik bu kağıtda lotumu artırmama kağıda bağlanmam neden olan sizin bir entry nizken sizin bu kağıda soğuk bakmanız çok ilginç.O entry nizi geçenlerde aradım bulamadım,şimdi gene bakacağım bulursam alıntılarım.Bu kağıtdaki büyük resmi çok uzun vadeli planı taşları yerli yerine oturtarak anlamamı sağlayan sizsiniz,şimdi ise genelde umutsuz yazılar yazıyorsunuz.İlgiyle yazılarınızı takip ediyorum,sizin bu topiğe yazmanız bizler için şans sn tahminci,borsadır fikir her zaman fikirden üstün olabilir,kaldı ki gidişat da şu ana kadar sizi haklı çıkardı.Ama sonuç değişmez ben borsadaki ilk yıllarımda çok inandığım yüklü girdiğim ve bir aşamadan sonra bıkıp çıktığım pek çok kağıtda çok acı tecrübeler yaşadım.Ah be o kadar bekledik o lotları keşke satmasaydımı çok yaşadım,sizin nasıl stop konusunda net bir taktiğiniz var benim de borsada kendi psikolojimi koruyarak bekleme gücümü sağlayan taktiklerim var,misal bu kağıtda bedelli son günü 1.11 di ya lotların yarısının maliyetinin 1.11 üstünde olduğundan eminim ya(diğer yarısı zaten daha yukardan maliyetli) öldür allah 1.11 altında dünya yıkılsa alıcıyımdır.Ha 2008 benzeri bir şey olursa elbet durum buyrun cenaze namazına olur.Ama öyle bir tabloda her şey yıkılıyor,borsa faiz emlak hepsi çöküyor o yüzden o da çok sorun değil.