Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
Geçmiþ yazýlara bakarsan , düþerken trade ediliyor hisse diyerek onlarca kez ifade ettim

Ve bunu bile bile hisse biriktiriyorum dedim

Siz o sýralar yazmiyirdunuz henüz hiçbir þey

Düþerken trade edilen hisse, yükselirken trade edilmez. Altýn kural 108

Naçizane tavsiyem... Elinizde hisse yoksa, burada vaktinizi heba etmeyi

Ego tatmin edecek iseniz sorun yok. Ýstediðiniz kadar yazýnýz. Platform herkese açýk
Herkes biraz haz için yapar. Borsada en son ve geç öðrendiðim iki þey var; büyülenip kalmayacak kol kesme fiyatýn geldimi hiç tereddütsüz satýþýný yapacaksýn Çünkü fazla mal her zaman fazla maldýr. ikinciside Borsada gurur olmaz. Þu kaðýt için alýnmaz kesekaðýdý falan dedim bunu asla almam, tavan gitsede dönüp bakmam bile þeklinde gururla hareket etmemek.

Vaktinizi harcamayýn kaðýdýnýz yoksa demekle tam olarak ne demek istediniz anlamadým? Yani kaç yýldýr borsadaymýþsýn bir þey öðrenememiþsin demiþ olabilirsiniz en fazla. Bildiðim bir þey daha var; Ben ilginçtir ne zaman bitti dersem pozitif durum hemen ondan sonra baþlýyor yada bu zaten teknik bir temel kural bana denk gelen o. Þimdi kaðýt bölündükten sonra 2 tavan yaptý galiba çok yakýndan takip etmiyorum. Ama bu da bir þey tabiki. yalnýz düþüþe trade sürecinde olduðu gibi ki bu 2 yýl gibi uzun bir süre, bu kaðýdýn spekinde öyle bir özgüven varki yada acaba millet kendine acýmýyormu demeliyim Yani alýyor veriyor istediðini yapýyor.

rtalb da deðilim ama bu gün öðleye yakýn takip ettim en son baktýðýmda net alýþ 470 bindi. ondan sonra bu kadar alýþla tavan olur diye takibi býraktým ve öðleden sonra baktým tavan olmuþ hatta baya net eksiye geçmiþ.

Aslýnda özetle þunu demek istiyorum artýk bistte müthiþ bir k.y. kýyýmý var. Yani spekler o kadar açgözlüki neredeyse hiç bir k.y. nýn kazanamayacaðý formasyonlar taktikler uyguluyorlar. Yani bu durumda çýkarým yapmakta artýk bence pek bir þey ifade etmiyor. Ýstediðimiz kadar tecrübemiz bilgimiz olsun.. Tek bir þans var o da alýp inanýp beklemek spek-ler Mecbur bir kar býrakýrlarsa o kazancýmýz olacak.. Samimi konuþmak gerekirse olan bundan baþka bir þey deðil ve gayet basit bir þey.. Aslýnda iþte kaybedenlerde bu basitliðe inanmayýp zoru tercih edenler.. Yani böyle akýl oyunlarý var iþte.. Bu týpký Youtube da bazan denk geliyorum Nasýl zengin olunmaz isimli videolar gibi iþte..