Alýntý Originally Posted by sertol Yazýyý Oku
Dd 16 17 mi.....

Sadece Balmumcu deðer artýþý 5 kat hadi o konum itibari
Ekgyo aldýðýn 38 bin tl m2 bugün 100 bin yýl sonuna kadar ne olacak %20 daha yapsýn
Ela... Rus Ukrayna lýlar Türkiye de aramýzda hiç bir sorun yok anlaþýyoruz tek derdimiz otel fiyatlarý diyor bu haber þaka deðil Ela çarpý 2 deðerleme
Mahmutbey
Bodrum...
Stoklar ....

Benim tahminim yýl sonu 23 24 defter deðerine ulaþýr eðer tam deðer yazarsalar min 26 ve üstü olur..

Son deðerleme fiyatlarý 2021 Aralýk hatta Kasým araþtýrmasý ...Yani tam ralli baþlangýcý

Ýstanbul da yeni yapýlan konutlarda her 2 satýþtan 1 i yabancýlara olmuþ yani bizim gibi gyo lar yani sokak arasý iþler deðil...
Þok edici oran..
Londra ya dönüyoruz

Bir dost
Boþuna Ýstanbul finans merkezi olacak demiyoruz, evet fiyatlar artýyor ama bir balon oluþtuðu da gerçek..!!!
Dediðiniz defter deðerleri için olmaz demiyorum, ama yaptýrmaz Ahmet efendi diyebilirim..;-))
Adam her þeyi yarý fiyatýna alýp satmayý seviyor, yaptýðý konutlar ve kiraladýðý hotel oladarý hariç..;-))

Ben en kötüsünü yazdým, malum dolar 15 lerdeyken bizimki 11,60 TL den hesapladý herþeyi, þimdi dolar olurda 10 TL ye düþerse zarar bile gösterir bizim çakal..!!

Alýnan ihalelerin bilançoya girmesi 2 yýlý bulur, yapýlacak hoteller desen 3 yýlý bulur, elde sadece alýnan Büyükyalý bölümleri ve stok arsa ve iþ yerleri kalýyor..!!

Gönül isterki 2 defter deðerlerini görsün hisse ama ne yazýk ki al sata alýþmýþ patronlarýn hissesi hep ucuz kalýyor, yeni müþteri çekmek için tuzak niyetine..;-))

Bakalým bu hafta 6,70 direncini kýracak mý, 7,40 yoluna girecek mi..???
Ýþ GYO nun yaptýðýný yapsa þu an 45-50 TL den düþük olmazdý, ama dediðim gibi al satçý bunlar vizyon meselesi yapacak birþey yok ne yazýk ki..!!

Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!