Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
Kurumsal daha iyi dediler biraz inceledim ama cikarmadim cazip gelmedi .
https://milesandsmiles.kuveytturk.com.tr/
bireysel ve ozel kategorisi cok iyi yurt disi harcamalarinda %40 veriyor eticaret sitelerinde %30
kurumsalda bu rakamlarin 3 de biri felan

Yeniden yazayim Miles and smiles kart sahibi olmak mil biriktirme degil her sene verilen avans mili cekip ayni dakika avans mili kapattirip cezasini odemek [Garanti ve qnb kullaniyorsan zaten sadece bunun icin bulundurmak lazim onlari cunku mil kazanimlari kisitli ve oranlari az]
gecen yil 70.000 liralik 2 kisi businesi biletini 11.500 tl ye almistim bu sekilde
Bu sene gene ayni sekilde adana paris / amsterdam - adana 2 kisi busines 65.000 gibi bir rakamdi miles and smiles sayesinde 10.000 tl ye almistim

Cagri yurt disi ikamet oldugu icin 3 bankadan da miles and smiles cikartip ekonomiden daha dusuk fiyata business uc daha iyi
Anadolu çomarı ne anlar abi bizinıstan, geçen şirket sistemden zorla verdiler, içim sıkıldı gidene kadar kasıldım alkole verdim. Bize para yakışmıyor sen oyna devam et.

Bu arada lufthansa bizınıs THY ekonomiyle başa baş yarışır bu kadar rezil hizmet görmedim diyip fitili ateşliyorum o zaman