Sayfa 629/1003 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 5,025 - 5,032 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Kurumsal daha iyi dediler biraz inceledim ama cikarmadim cazip gelmedi .
    https://milesandsmiles.kuveytturk.com.tr/
    bireysel ve ozel kategorisi cok iyi yurt disi harcamalarinda %40 veriyor eticaret sitelerinde %30
    kurumsalda bu rakamlarin 3 de biri felan

Yeniden yazayim Miles and smiles kart sahibi olmak mil biriktirme degil her sene verilen avans mili cekip ayni dakika avans mili kapattirip cezasini odemek [Garanti ve qnb kullaniyorsan zaten sadece bunun icin bulundurmak lazim onlari cunku mil kazanimlari kisitli ve oranlari az]
    gecen yil 70.000 liralik 2 kisi businesi biletini 11.500 tl ye almistim bu sekilde
    Bu sene gene ayni sekilde adana paris / amsterdam - adana 2 kisi busines 65.000 gibi bir rakamdi miles and smiles sayesinde 10.000 tl ye almistim

Cagri yurt disi ikamet oldugu icin 3 bankadan da miles and smiles cikartip ekonomiden daha dusuk fiyata business uc daha iyi
    Anadolu çomarı ne anlar abi bizinıstan, geçen şirket sistemden zorla verdiler, içim sıkıldı gidene kadar kasıldım alkole verdim. Bize para yakışmıyor sen oyna devam et.

Bu arada lufthansa bizınıs THY ekonomiyle başa baş yarışır bu kadar rezil hizmet görmedim diyip fitili ateşliyorum o zaman

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ülke mi değiştirmiş, en son haymanaya yerleştim diyordu.
    Burası başka haymana
    bir halt olacağı yok.

3. Bilançosu gelmedi ama. Çohacayib bi teknik buldum. Bi baksanıza anlayan varsa.

ULKER kodu. Gofletci. çok mu zengin olacaz bana mı öyle geldi yoksa?

4. TL bazinda bile pandemi dususunden daha ucuz degilmi ? yanlis gormuyorsam
    $ bazli ise ise yaridan az

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bilançosu gelmedi ama. Çohacayib bi teknik buldum. Bi baksanıza anlayan varsa.

08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    TL bazinda bile pandemi dususunden daha ucuz degilmi ? yanlis gormuyorsam
    $ bazli ise ise yaridan az
    Memedabi olsa, OBO var hedef de SIFIR derdi...

6. Yemekci Abi sormus ona yazdim burayada yazayim insanlar faydalansin

Miles and smiles ile bilet alirken Ekonomi almiyacaksin avantajli degil
    senede 1 sefer 75 bin ile 150bin arasi avans mil kullanim hakki var
    yurt ici ucuslarda kullanmak mantikli degil

Tarihlerinizin esnek olmasi gerekiyor

Ekim ayinda Ispanya Ya gezi planliyorsunuz
    Internet sitesinden degil THY musteri hizmetlerini ariyorsunuz ve diyorsunuzku ekim ayinda istanbul ispanya - isp[anya istanbul dusuk miller ile business bilet almak istiyorum su kadar gun kalacagim diye
    onlar ekranlarinda inceleyip dusuk miller ile uygun olan zamani size soyluyorlar

Dusuk miller ile ugrasmam hemen alip gideyim derseniz 30bin mil gidis 30bin donus toplamda 60bin mil + 2000-3000 tl vergi
    biriktirdiginiz miller kalsin hemen internet subesine gidip 60bin avans mil cekiyorsunuz biletinizi aliyorsunuz sonrasinda internet subesinden yada musteri hizmetlerini arayip avans milimi cezasini odeyerek kapatmak istiyorum diyorsunuz
    60bin milin cezasi bankaya gore degismekte Kuveyt 6000 tl alirken QNB 9000 aliyor
    kuveyt ten hesap yaparsak 6000 millere verdiniz 3000 de vergi = toplam odediginiz 9000 tl
    o bileti normal para ile almak isteseniz alacaginiz rakam en az 30bin tl
    dedigim gibi dusuk miller ile yer buldugunuzda 60bin degil 30bin oduyorsunuz hatta bazen kampanya oluyor 20bin oduyorsunuz

Mayis ayinda ben adana paris / amsterdam adana 42bin mil +4000tl vergi vermistim yani kabaca maliyeti 10.500 e gelmisti
    o bileti normal alacak olsam odeyecegim rakam 56bindi sanirim

gecen yil 150bin avans mil veren bankalar bu yil 75 bine dusurdu. bu avans mili kullanan insan sayisi fazla degil insanlar kullandikca bankalar mil miktarini dusuruyor seneye belki 35bine dusurecekler

7. 3 de 1 fiyatindan bile dusuk
    + ekonomi fiyatindan daha dusuk sekilde business ucuyorsunuz

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bilançosu gelmedi ama. Çohacayib bi teknik buldum. Bi baksanıza anlayan varsa.

Çok ucuz kağıt. Amma ve lakin borçlar, devretme devralma, kardeş şirketler derken binbir dolap entrikası mevcut.

İhlas vakası olabilecek potansiyeli mevcut.

Hani şu 3 TL üzerindeyken milletin evini arabasını satıp girdikten sonra 18 kuruşlara düşürülen kağıt.

Bi önce forumuna uğrayın isterseniz. Bu kağıdı almak öyle gofret almaya benzemez. Anlatsınlar.

Sayfa 629/1003 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •