Originally Posted by
deliizmir
Selam Kadir bey.
Yazlıkta tatil yaparken eplas sayfasına bir gireyim dedim.degisen pek birşey olmamış.oyuncular değişmiş ama hep aynı konular hala konuşuluyor.
Ama okuduğum kadarı ile bazı konularda hala biraz hayalperest arkadaşlar.gerceklikten çcok uzak.
Basmane konusunda yazılanlarin çoğu yanlış.hep tek yönden bakış var.hala daha anlayamadigim Basmane arazisinin eplas ve güçbirligine ait olduğu düşüncesi.o konu TMSF tarafından kapatıldı.ayrica Güçbirliği holdingin TMSF olan borcu kimse konuşmuyor.5 yıl önce 500 milyon borç telaffuz edildi.simdi kimbilir kaç milyar TL oldu.
Bir konuda kemal zorlu otopark yaptida bedavaya mi yaptı.10 yıl boyunca otopark gelirlerini kemal cebine hupletti.belediye bir kuruş almadı.
Okuduğum diğer bir konuda yurtdışı gayrimenkul konusu.almanyadaki yer konusu fiyat konusunda çok abartılı.almanyada yaşayan biri olarak söylüyorum.romanya da ise bir yeralana bir bedava veriyorlar.tabiki espiri ama Romanya'da araziler çok ucuz.
Has birde meşhur Kemal Zorlu ya gelirsek onunla ilgili anlatacak çok şey var ama o adam dengesini kaybetti.kizi kendince birşeyler yaptığını zannediyor.
Önümüzdeki aylarda sahada hisse satacaklar ama öncelikle ellerindeki mali bir yedirmeleri gerekiyor.
Kadir bey yıllarca bu hissede cebellesmenizide anlayamadım.borsada inat ile yatırım olmaz.hayirli kazançlar olsun
Yer İmleri