Alıntı Originally Posted by Baybars Yazıyı Oku
Sn Maximetu,

Druarsın Avrupadaki gübre fabrikalarının doğalgaz sıkıntısı nedeniyle üretimi durduracakları haberi Tkfen için olumlu bir haber.

Sizi anlıyorum. Borsanın ralli yaptığı bir döneme Tkfen'de yakalanmışsınız. Zarardasınız. Geçmişi artık değiştirmek mümkün değil. İnşallah bundan sonra kazanırız.

Tkfenin bir döngüsü var. Aynı patronlar ve yönetim tarzıyla iki defa beş dolarları gördü. Yükselirken ve düşerken endeksi çok takan bir hisse değil. Düşüş trendindeyken ihale alım haberine düşüşle tepki verdiğini bilirim.

Ben 20 lira altında 1,15 dolarlar civarında girdim. Bunu da forumda yazdım. Bana göre buralar artık abartı şeklinde düşük seviyelerdi. 2018 den sonra ilk defa dönüş yaptım. Tek hissem değil. Hiç bir hisseyi full portföy almam. Yumurtları tek sepete koyma derler. Eğer buralarda oyalanırsa bu da yavaş yavaş artırma nedeni olur.
Druarsin soylemesine gerek yok sayin Baybars bu zaten bayadir olan haber kendisine cevap da yazdim. Ihracat kisitlamasi var max yuzde 40 yapabiliyorsunuz kapasitenin Mayis - Agustos sonu arasinda . Bugun itibariyle ne olacagi belli degil . Ulke yonetiminin sacma sapan regulasyonlari olmasa gubrede bir yuzde 30 daha kar ederdik ama bundan sonra ne olur bilmek zor . Hele bir de rekabet kurulu ceza durumu var onu gecen burada bir arkadas da paylasti yaziyi . Sirket fiyati zaten abarti ucuz ancak firsat maliyetlerimiz gun gectikte artmakta, artar elbet kagit bir gun de bu yonetim milletin kanini emmeden gitmez . Siz sepet yapin kendiize saklayin tavsiyenizi ben bu sekilde all in Tek kagit yapiyorum Tek Dogru yok bu konuda . Kazanan Tek kagitta da 10-15 e katliyor, beni oyle artik bu zararda sepet mepet kurtarmaz .

Benim derdim sirketin patronlari ve hirsiz yoneticileriyle ( hakan Goral haric ) , bizleri bu surecte yalniz biraktilar kandirdilar isterse 100 lira olsun ben burada Onlarin yedi ceddini kufrederim, cunku bu insanlar nitelikli dolandirici hirsiz , benim yorumlarim hisse fiyatindan bagimsiz artik , artmis azalmis farketmez olene kadar bu insanlarin itibarini bes paralik etmekle ugrasacam ben