Faydalı paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Forumda bu derece faydalı içerik bulmayı ummamıştım. Havelsan haberi dikkatimi çekince saatlerce Twitter'da ve basında yazılanları okudum. Gartner raporlarına baktım, benzer başka organizasyonlar var mı anlamaya çalıştım. Sirketin ürünlerini, ciroya etkilerini vs anlamaya çalıştım. En son buraya baktım ki aradıklarımın çoğu hazırda varmış. Bir kısmını sizlerin de bulamadığını, bu yüzden dertli olduğunuzu görünce araştırmayı odaklama imkanı buldum. ( ve biraz erteledim açıkçası)
Henüz rakiplerin değerlemesi konusunda fikrim yok ama onu da burada işlemişsinizdir eminim. 500 sayfayı okumadan önce bir teşekkür edeyim dedim.
Takas inanılmaz dağınık, beni tatmin edecek kadar araştırma yapmaya zamanım olacağını sanıyorum.
Eylül kaplarının ciroya yansımasını bekliyor musunuz? (Fikir yürütmenin neredeyse imkansız olduğunu sanıyorum)
Geleneksel Şubat sonrası hareketleri de dikkatimi çekiyor. Bu yüzden usul usul, uzun uzun takip edeceğim artık kront'u.
Saygılar