-
Çarşamba sabah PC1279 ile Stockholm'e gittim; bu akşam PC1282 ile döndüm... Gidiş uçağı 34 sıra (321Neo) dönüş uçağı 32 sıra (320Neo) lafın gelişi değil, her ikisi de kelime anlamıyla kapalı gişeydi... Uçağın 3/4'ü ne Türk ne İsveç'li olmayan tiplerdi ve dönüşte de bizim otobüsten inen atıyorum 60 kişinin 30'u pasaporta değil transfer-desk'e çullandı (yani hepsi yine PGSUS'la başka yerlere devam eden yabancı yolculardı)...
Yanisi teknik analiz falan eyvallah tabi ama şirket deli gibi çalışıyor... Uçakları çakılı ve filosu da yepyeni (yenilenmeye de devam ediyor)... Eğer Pegasus bildiğimiz anlamında bir fabrika olsaydı Kartal'dan Darıca'ya insanlar dumandan nefes alamazdı; o kadar tütüyor yani bacaları... İkinci pist de geliyor diğer taraftan... Geriye pastanın üzerindeki çilek olarak (böyle bir niyetleri var mı bilmiyorum ama) 25-30 tane de A321XLR serisi uçak alıp low-cost için de çok kârlı birkaç uzun hat (USA olur ÇİN olur Japonya AUS falan olur) açmaları kaldı. O da olursa bunlara ve yatırımcılarına (havada) ölüm yok...
Ben kendime göre anlık olarak düşük olduğunu gördüğüm bir zamanda; 45-60 günlük bir hedefle biraz para yapmak için yarısı 295'lerden yarısı da 330'lardan maliyetlenerek girdim; sonra inceledikçe o kadar hoşuma gitti ki rakamları, hedefim erken gelmesine rağmen çıkamadım kağıttan...
Herkesin aklı kendine ama artık paramın yarısı burada; varsın temettü vermesin, büyüyen bir hikayeye ortak olmak da güzel... YTD...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri