
Originally Posted by
külyutar
Oransal daðýtým ile yapýp , arza baþvuran kiþi baþýna 200 liralýk hisse verirse, iþte o zaman iþe yarar arz.
Güler yatýrým gibi %99 arz ederse, yani çok yüksek oranda hisse arzederse, hissenin arzdan sonra yükselmesi pek mümkün olmaz.
Patronun elinde dolaylý yoldan hisse yoksa, ne RTA ne güler , ikisinde de para kazanamaz bilanço bazlý. Borsada umurunda olmaz patronun. Bari satsýn þirketi, elinde ki A tipi imtiyaz hissesini devretsin gerçekten bio teknoloji iþi yapan bir duayen firmaya.
Yatýrýmcý küstü rtalb hissesine. Güler eski zirvesini geçti, Pardus rekor kýrdý yukseliþte, rtalb yükselmiyor. Çünkü halen defter deðeri 2.00 üzerinde. Ýyi bir bilanço ile defter deðerinin 1.20 altýna gevþemesini istiyorum. Yani özkaynak 558 milyon liradan 1.120.000.000 liraya çýkmasý demek. Bu da en kolay yoldan , arz olan A1 kapitalde ki payimizin arz ile birlikte 562 milyon lira daha deðer kazanmasý gerekli anlamýna geliyor. Arz olduktan sonra A1 kapitalin borsada %150 prim yapmasý demektir bu.
Hayaller Paris... Tahta ise kaput görünümünde
Þapkadan tavþan mý çýkar, yoksa kap-lan mý..
Bize saðlam kap haberleri gerek
Endeks hissesi deðiliz, BIST 100 hissesi dahi olamadýk.
2017 den beri enzim peþinde koþan bir firmaya ortak olduk. 5 sene geçti, priteaz yada lipaz enzimi dahi uretemedik. Hadi deterjan enzimini geçtik, Takadiastaz enzimini Nemli pirinç veya kepek üzerinden Aspergillus oryzae kültüre almayi beceripte üretemedik dahi. Meslek lisesi kimya bölümü öðrencileri bile muz ksbugundan selüloz üretti, sývý deterjan üretti yawww. Boðaziçili Hicazkar 6 ay duran adam oldu, millet ata gitti safirden enzim üretti, bizimkiler halen universitenin bahçesinde dikilip boyuna halay çekiyor.
Karel 1.30 iken bulut teknolojisini yapamaz demiþlerdi. Yurtdýþýnda, ABD de bir üniversitede laboratuvar kurup yaptý ve 44 lira oldu hisse. Bence patron Boðaziçi üniversitesi'den vazgeçsin, gitsin laboratuvar kursun ABD de, yada gitsin Bursa da ki myd grup kimya A.Þ. þirketine ortak olup tekstil enzimlerinin formülünü kooyakasin getirsin Malatya'ya fabrika binasýna.
Yatýrýmcý kaçýyor hisseden. Bugün çok kiþi tuydü tahtadan A1 kapital cezayý yiyince.
Mal mal beklemeye devam ediyorum.. çünkü diðer hissekerde treni kaçýrdým. Bu endeks seviyesinden bulasmam baþka hisseye, hepsi ortalama %300 primli çünkü. Bizim kaðný modunda ki tahtamiz ise endeks 750 puandan 5200 puana gelirken %700 prim yaparak , ehh iþte anca %10 prim yaptý hissemiz. 1.5 yýlda %10 prim.evkere þenlik
Siemens ile olan kit kardesligide hikaye oldu Corona gündemden düþünce.
A1 kapital ceza yedi diye göbek atan yatýrýmcý dolu sosyal medya. Demek ki bu kaðýttan nefret etmiþ herkes. Toplayan kurum yok gözle görülür þekilde, bugün alan yarýn satýyor, , 1.5 milyon adet hissesi olan , tahtayý maymuna çeviriyor
Sonuç;
Bilmiyorum
Yer Ýmleri