Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
Ooo demek gerçekten sağlam argümanlar sunmuşum çünkü senin "düzeyinde" düşünen bir organizmada bile "şüphe" uyandırabilmişsem doğrü yoldayım. Bu da benden sana iyilik olsun;körü körüne inanmak yerine yer yer "kendi aklını kullanmayı" da öğrenirsin👍
Sen 3 kuruşluk aklınla düzeyde ölçmeye başladın demek. Valla helal olsun cahil cesareti ile tüm forumu bastırıp sindirdin. Birde iyilik yaparmış bana körü körüne inanma aklını kullanmayı öğren dermiş 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Yalniz bunu söylediğin insan ,foruma ilk yazdigin zamanlarda sana hisse ile ilgili herseyi once oku sonra degerlendir bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma diyen bir kişi . Sende ne gerek var atom mu parçaliyoruz gibi bir şeyler zirvalamistin. Bu seviyeden, iki haftada akıl verip üst perdeden aşağılama seviyesine cikmissin. Valla camurdan cirkeften farkın yok, yanlislikla bile olsa kiyindan köşenden geçene direk sicriyorsun. Ama sanma ki ben yanlışlıkla gwctim .tam üstüne bastim . Benimde huyum gözümü budaktan ayağımı çamurdan sakinmam basar geçerim