Sayfa 171/902 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 7214 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

bu arada uzun yorum yaparken satır boşluğu bırakır mısınız rica etsem. okuması çok zor oluyor ve okuyası gelmiyor insanın ))
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    selam arkadaşlar

fincan demişiz kulp demişiz kahvenin tadını çıkartalım

kapanış sonrası gelen kap yukarı hareketin başlangıcı olarak görelim.

bu kadar darılmaya kırılmaya gerek yok

aynı gemideyiz koskoca sasayı az önce arkadaş yazmış %59 zirvesinden aşağıda bizim de bu tarz bir durum yaşamamızın garantisi var mı?

sasa patronu herkes kral diyordu çıktı hisse fiyatı 80 lira dedi durum ortada.. hoş sasa yine oraları geçecektir. ama niye öyle bir sert düzeltmede olalım.

yani burada fikirlerimizi paylaşalım varsa kafamıza takılan bir şey soralım.

kişisel kavgalara gerek yok..

bende geçen gün burada bir arkadaşın aza şukur etmeyen gibi bir kelimeye takıldım mesala hoş bir kelime değildi..

trend yukarı teknik olarak devam beklentiler hala gerçekleşmedi gerçekleşene kadar devam arada güzel haberler ve hikaye gelirse güzel olur
    Adamın hammaddesisin

Ya biraz saygılı olun lütfen...Kekoyu tanımam etmem..Ama ne demek artı olunca damlar !! Biraz saygı ..Üslup kimliktir .Belki kötü niyetle yazmıyorsun fenerli kardeşim...Ama üslup kimliktir ..Ayrıca çok takılmışsın madem aciklayayım; engelledim yazmanın anlamı şu olabilir mi ; engellenen kişi de bilsin ki arkadan atıp tutmasın gereksiz polemik olmasın..Çünkü engelleyen görmeyecek yazılanları...Ya da rahatsiz olan diğer kişilere de boyle bir yol olduğunu belirtmek olabilir mi ? .Bu mu yani sorun ? Bunun reklamı olsa ne olmasa ne ! Ne basit detaylara takiliyorsunuz cidden şaşırtıcı ..
    Neyse herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar...Bir süre için bende yazmasam iyi olacak sanırım.. .Saçma sapan diyaloglar ile zamanı öldürmeye gerek yok...

4. Gençler temel olarak ve potansiyel olarak efsaneyiz. Teknik olarak da yardımcı olunursa daha güzel olur. Patronun acelesi yok gibi . Yarın başlayalım.... Şu savcılık ceza artışı istemiş o endeksi bozmazsa yarın showwwwww

5.  Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    Ya biraz saygılı olun lütfen...Kekoyu tanımam etmem..Ama ne demek artı olunca damlar !! Biraz saygı ..Üslup kimliktir .Belki kötü niyetle yazmıyorsun fenerli kardeşim...Ama üslup kimliktir ..Ayrıca çok takılmışsın madem aciklayayım; engelledim yazmanın anlamı şu olabilir mi ; engellenen kişi de bilsin ki arkadan atıp tutmasın gereksiz polemik olmasın..Çünkü engelleyen görmeyecek yazılanları...Ya da rahatsiz olan diğer kişilere de boyle bir yol olduğunu belirtmek olabilir mi ? .Bu mu yani sorun ? Bunun reklamı olsa ne olmasa ne ! Ne basit detaylara takiliyorsunuz cidden şaşırtıcı ..
    Neyse herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar...Bir süre için bende yazmasam iyi olacak sanırım.. .Saçma sapan diyaloglar ile zamanı öldürmeye gerek yok...
    Hocam kesinlikle sizin için demedim. Beni forumda geren kişi keko idi. Sonra beni engelledigini 3 kez ayrı mesajlarda yazma gereği duydu. Ona bu lafı deme hakkim olsun o kadar. Aynen saçma sapan diyaloglar olmamali. Kimseye sen yazma denmemeli de

6.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    bu arada uzun yorum yaparken satır boşluğu bırakır mısınız rica etsem. okuması çok zor oluyor ve okuyası gelmiyor insanın ))
    Ben hep bundan kaybediyorum zaten. Keko falan hikaye🤣🤣🤣

7. Ömür bey özet olarak potansiyel için ne düşünüyorsunuz?

8. Umut bey teknik olarak ne düşünüyorsunuz

Sayfa 171/902 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •