Originally Posted by
friendly_1980
ofi hariç ötekiler fasa fiso tamamen bence yanlış bir görüş. bana ne yönetim giderinden, stopajdan insanların çoğu için önemli olan ne kazandırdığı ve 5 yıllık vadede en iyi kazandıran fon ofi değil. bu senin görüşün, olabilir, temel hedefin kar olmadığına göre arkasında ne mantık olduğunu bir tek sen bilebilirsin, arkadaşlar olaya bu açıdan bakalım, HERKESİN KENDİ GÖRÜŞÜDÜR! lütfen ama lütfen ağır kelimelerle hele hakaretle cevap vermeyelim burası öyle bir platform değil. insanların sizli bizli saygılı konuştuğu, birbirine konuşma özgürlüğü tanıdığı ortam inanın en iyi fikirleri üretir ve böyle ortam heryerde bulamazsınız lütfen bunu koruyun.
haddim olmadan psikolojik bir tahlil yapmak istiyorum: ) bence en başta sizi kızdıran ve tartışmayı ateşleyen para baronu'nun koyduğu profil resmi oldu gibi, bence buna da izin vermeyin. adam araştırmanın yolunu bilmiyor olabilir, aşırı meraklı olabilir, tefastan indir excel listesini tek tek incele arkadaşım detayları. gerekirse kap sayfasında var detaylar oraya bak şeklinde izah edilebilirdi.
Yer İmleri