Alýntý Originally Posted by kenblock Yazýyý Oku
seçim sürecine girildiðinden herkes tedirgin bir þekilde bekliyor, belki de ky lardan çoðu kiþi ayrýldý, aslýnda ky ayrýlmýþken tam yukarý sürülecek zaman
 Alýntý Originally Posted by ring Yazýyý Oku
Günaydýn, saðlýklý günler.
Bana göre al-tut dönemi sonlanýyor(yada sonlandý mý demeliyim). Ama ben tutmaya devam edenlerdenim. Umarým trenden zamanýnda inebilirim. Bakalým nereye kadar zorlayacaklar. Halka arzlar düþüþte önemli etkendi diye düþünüyorum. Ama sanki borsanýn buralarda devam etmesini de saðlayabilirler. Yoksa kim halka arzlara girecek
 Alýntý Originally Posted by debo Yazýyý Oku
Ben çalý arkasýndayým sn spenc, aylýk ufak ufak eklemasyon çekomastik modunda devam ediyorum.
sevgili forumdaþlar, çok acaip zamanlardan geçiyoruz. ve hakketden zor zamanlar. Kaçak dövüþen bir grup var ve bir çok þeyi goruyorlar, elleri bizden saðlam. ellerinde de korkunç para var. ve para fiyatý çizer bunu unutmayýn. herkes riskini ayarýný yapsýn. kendi kararýný versin ve çok dikkat etsin. Elimde þiþe ve sahol var. sahol da þiþeyle eþitlenirse ondan da çýkarým. þu zamanda ben sizden farklýyým arbitaþ harici girmemeye çalýþýyorum. Dolarda bir atak olacak nasýl yansýyacak kestirmek zor. belki bahane eder dolar zenginiyiz der, belki dolar çok çýktý ayvayý yedik derler. falan filan. ytd.