Sayfa 153/475 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 1,217 - 1,224 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by debo Yazıyı Oku
    Ben çalı arkasındayım sn spenc, aylık ufak ufak eklemasyon çekomastik modunda devam ediyorum.
    Debi hc sizde epeydir iyi sabrettiniz tebrikler. Ama epeyce bir süredir hic üzmedi ki orası da var. Ytd

2. Acemi biri olarak yaklaşık 10 gün önce epey zarar edenlerden olduğum halde bu şişe cama güveniyorum..Tabi ki kimseye yatırım tavsiyesi vermiyorum, benim kendime hayrım yok Zarar ederek de çıkmayacağım,tavuğumu çalanın cülüğünü yerim

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Şimdi son surece bakalım.
    Kredi kullanımını ucuzlattilar faiz düşürerek, konut vs. Akabinde ne oldu? Sert bir şekilde bir hafta boyunca hisseleri geri düşürdüler. Hem bankadan kredi çekip hisse alanları, hemde mevcut hissede olanları oldukça bu sert düşüşle yiprattilar.
    Eğer bu sert bir düzeltme olduysa, dokulenlerden de mali aldilarsa, hele ki bilanço süreci ve akabinde temettü açıklamaları olacak hemde seçimden önce olacak bu durumlar, tahtacı sen olsan da olmasan da tek mantık var. Yukarı almaları lazım. Bistten ziyade şirket ve sektorsel olarak almaları lazım, Tabi bu benim fikrim aman diyim. Ytd
    Ha illa bugün bu işler olacak diye birşey yok indikatörler ne diyor? 100 günlüğe degenler 50 günlüğün üstüne attı hatta 20 günlüğünun üstüne çıktı bazıları. Bilancoya daha bir çok mum çubuğu var seçime daha çok mum var.. sirketlerin asıl amaci kar yapmak ve önümüzdeki süreçte şirketlerin kendi faaliyet alanları ne durumda olacak bence o daha önemli. Seçim süreci ve etkileri elbette önemli ama faaliyetler daha önemli.. ytd

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Seçim sürecinin sonucu ne olursa? Şirketler ne olur?
    Evet sürülecek zaman ama yora yora!
    Ayrıca seçim haricinde emtialarda normallesmesme, Çin'de açılmalar ile piyasaya can verme, buna binayen ülkeler arası faaliyetlerin ivmelenmesi haliylede piyasada canlanma ile şirketler için her ne kadar enerji maliyetlenmeleri olsada satış tonajlarinda artış ile cirolarin artışı daha bir olası. Ytd
    yazdıklarından anlaşılan ortam çok karışık

seçim sürecinde aslında bir belirsizlik yok, sonuçta eskiden olduğu gibi koalisyon nedeniyle yeniden seçime gidilmeyecek
    sonrasında hükümetin ekonomi politikaları önemli
    çin de normalleşme süreci fed para politikasında gevşeme rusya-ukrayna hattında normalleşme filan ayrıca bist in tl bazlı yüksek görünsede dolar bazlı ucuz olması falan filan aslında ortam çok karamsar değil
    tabi büyük oyuncuların ekonomiyi nasıl okuduğu daha önemli

5. Seçim öncesi ve sonrası türbülans haricinde, şirketler için piyasalar yukarıdaki yazdığım sebepler dahilinde bence de karamsar değil. Fed in faiz indirimleri söz konusu da olacaktır ve daha bir can suyu verecektir diye ekliyim.. ytd

Duhul
    May 2018
    İkamet
    Aleksandretta
    Gönderi
    8,816
     Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Seçim öncesi ve sonrası türbülans haricinde, şirketler için piyasalar yukarıdaki yazdığım sebepler dahilinde bence de karamsar değil. Fed in faiz indirimleri söz konusu da olacaktır ve daha bir can suyu verecektir diye ekliyim.. ytd
    Spenc Dostum, Fed den büyük reis var. fed bizi bağlamıyor. şu an sebest de dolar 19 lira ama bankalarda 18,80
    yakında fiziki candıra dönerse mokoko ytd
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Asla Değildir. Kendime öylesine Notlar ...
    Fortis Fortuna Adiuvat

7.  Alıntı Originally Posted by activex31 Yazıyı Oku
    Spenc Dostum, Fed den büyük reis var. fed bizi bağlamıyor. şu an sebest de dolar 19 lira ama bankalarda 18,80
    yakında fiziki candıra dönerse mokoko ytd
    Hojam fakirin ekmeği umut benimkisi. Senin taraftan bakınca mokoko, benim taraftan bakınca başka. Valla nasıl bakacaz şaşırdım. Ytd

Duhul
    May 2018
    İkamet
    Aleksandretta
    Gönderi
    8,816
     Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hojam fakirin ekmeği umut benimkisi. Senin taraftan bakınca mokoko, benim taraftan bakınca başka. Valla nasıl bakacaz şaşırdım. Ytd
    en iyisi sen kendi yerinden bak. Benim dediğim çıkarsa ben demiştim demem korkma.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Asla Değildir. Kendime öylesine Notlar ...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Sayfa 153/475 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •