Acemi biri olarak yaklaþýk 10 gün önce epey zarar edenlerden olduðum halde bu þiþe cama güveniyorum..Tabi ki kimseye yatýrým tavsiyesi vermiyorum, benim kendime hayrým yokZarar ederek de çýkmayacaðým,tavuðumu çalanýn cülüðünü yerim
![]()
Ha illa bugün bu iþler olacak diye birþey yok indikatörler ne diyor? 100 günlüðe degenler 50 günlüðün üstüne attý hatta 20 günlüðünun üstüne çýktý bazýlarý. Bilancoya daha bir çok mum çubuðu var seçime daha çok mum var.. sirketlerin asýl amaci kar yapmak ve önümüzdeki süreçte þirketlerin kendi faaliyet alanlarý ne durumda olacak bence o daha önemli. Seçim süreci ve etkileri elbette önemli ama faaliyetler daha önemli.. ytd
yazdýklarýndan anlaþýlan ortam çok karýþýk
seçim sürecinde aslýnda bir belirsizlik yok, sonuçta eskiden olduðu gibi koalisyon nedeniyle yeniden seçime gidilmeyecek
sonrasýnda hükümetin ekonomi politikalarý önemli
çin de normalleþme süreci fed para politikasýnda gevþeme rusya-ukrayna hattýnda normalleþme filan ayrýca bist in tl bazlý yüksek görünsede dolar bazlý ucuz olmasý falan filan aslýnda ortam çok karamsar deðil
tabi büyük oyuncularýn ekonomiyi nasýl okuduðu daha önemli
Seçim öncesi ve sonrasý türbülans haricinde, þirketler için piyasalar yukarýdaki yazdýðým sebepler dahilinde bence de karamsar deðil. Fed in faiz indirimleri söz konusu da olacaktýr ve daha bir can suyu verecektir diye ekliyim.. ytd
Yer Ýmleri