Originally Posted by
11.Muratblsk
Ha þunu bileydin .;-)))
Yýl 2018 Tacirlerden 33 milyon lot tek kalemde City nin hesabýna virmanlanýyor %45,65 bedelsiz ile bu lotlar 48 milyon oluyordu..!!
Geçen yýl %100 bedelsiz ile bu lotlar 96 milyona çýkýyor ve iþ yatýrým yatýrým fonlarý ve bir kaç küçük hesapta paylaþýyordu..!!!
Bu benim 6 yýlda takip ettiðim miktar, daha eskilerden gelen baþka hesaplarda olabilir, yani en kötü 180 milyonun 100-110 milyonu toplu bir yerde duruyor, bence bundan da fazlasý, tahminen 150 milyon civarý diyebilirim..!!!
Bunlarýn tamamý keltoþunda olabilir, bir kýsmý varlýk fonu bir kýsmý keltoþun da olabilir, ama hepsi tek elden yönetiliyor orasý kesin..!!
Bunca yýldýr topladýlarýný 21 den satmadýklarýna göre hedefleri çok daha fazlasý..;-))
Ben geçen sene iþgyo nun yaptýðý %1200 lük bir hareket olmadan bu hisse patladý demem, elbet bunada bir gün sýra gelecek, iþte o güne kadar ne satarým ne de hakkým olandan vaz geçerim..!!!
Buradaki gömlekçiler boþuna milleti yemlemiyor, pirimle çalýþtýklarý kesin, boþuna kimse yazmýyor bunu iyice anlayýn..!!
Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!
Görüyorum çünkü gözüm var..!!!
Düþünüyorum çünkü beynim var..!!!
Yer Ýmleri