Kim bu ercan murat paþa SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kim bu ercan murat paþa SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Yeniler bilmez, eskilerin linux u diyebiliriz kýsaca..;-))
Yada þimdiki linux un hocasý da diyebiliriz..;-))
Çok yorumlarýný okuduk zamanýnda, çok iyi hisse pazarlar, çok iyi malý eline verir anlamazsýn bile..;-)
Sen onun kim olduðunu linux a sor daha iyi açýklar sana, nede olsa hocasý..![]()
Bu iþlerden vebal alabilirsin linux bence yatýrýmcý bir arkadaþýmýz þirkete yakýn tanýdýklarý var yada iyi takip eden bir dostumuz hepimiz ayný kaderi paylaþýyoruz amed efendinin maðdurlarýyýz.... SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Bu hissede geride kalan 6 yýl 6 aydan sonra inan kulaðýmýn arkasý bile kalmadý ellenmedik..!!
Ne Ercan beyler ne linux lar gördüm, çok bilenlerin çok ta mahsum olmadýðýný bana zaman acý bir þekilde öðretti , sen ne düþünürsen düþün benim vebalim beni baðlar..!!!
Girilmemiþ ihalenin haberini, yapýmýna baþlanmýþ iþin haberini kulaðýna üfleyen birileri olmadan kimse bilemez, biliyorsa bilinmesini istedikleri içindir..!!
O haber geldiyse zaten olay çoktan bitmiþ mal itelenmiþtir..!!
Kendine þu soruyu sor; neden bu haberler hep hisse yukarýya giderken veriliyor..??
Cevabýný bulunca anlatsýn, kim neymiþ kim kim miþ..!!!
Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!
Yer Ýmleri