Ýstanbul taþýnmaz satýþlarý %50 arttý son ay ilginç olan Büyükyalý da 90 adet satýlýk ilan vardý sarý sitede 20 ye düþmüþ büyük bir azalma var.. Yeni konutlara ilgi fazla büyük ihtimalle..
Bir dost
Ýstanbul taþýnmaz satýþlarý %50 arttý son ay ilginç olan Büyükyalý da 90 adet satýlýk ilan vardý sarý sitede 20 ye düþmüþ büyük bir azalma var.. Yeni konutlara ilgi fazla büyük ihtimalle..
Bir dost
Her zaman söyledim balmumcuda geç kalýndý diye ahmet bey strateji hatasý yaptý. SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Benim kafam karýþýk bu adamda ucuz hisse toplama sevdasý oldukça her þey gecikebilir.... bu sene 3 milyarý aþan net kâr bekliyorum Allah aþkýna bist 30 hariç hangi sanayi þirketi yapacak bu kârý bu çarpanlar nedir..SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Yeni ihale olmadý, þimdi eski ersalaramý bel baðladýnýz..;-)))
Hani bunlar geçen Eylül'de büyük projeler açýklayacaktý..??
Utanmadan bunu duyurdular ve hale tek proje yok meydanda..!!!
Alýnan iki büyük ihale var, atýlan temel yok, üç tane truzim arsasý var atýlan temel yok, üçten fazla konut arsasý var atýlan temel yok..!!!
Bunca varlýkta yokluk yaþatan bir yönetime bir de iþini çok iyi biliyor diyorsunuz ya pes diyorum..;-))
Adam var olan kârý yok ediyor, eldeki imkanlarý yok ediyor, fýrsatlarý pas geçiyor, ve hala baþarýlý..;-))
Gerçi yapýlaný gizleyip son ana kadar milleti ap.tal yerine koymayý çok iyi biliyor, orasý kesin..!!
Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!?
Yine sus pus ,yine diyecek laflarý yok..!!
Çünkü dertleri doðrularý konuþmak deðil, algý yaratýp hayal satmak..!!!
Geçen yýl Ekgyo nun peþkeþ çekip, ben yemedim buyur sen ye deyip verdiði 350 büyükyalý bölümü olmasaydý doðru dürüst kâr olmayacaktý, kârýn çoðu bunlardan ve Göktürk ten geldi, hepsi yýllar önce baþlanmýþ iþler..!!!
Deðerleme kârý ile hisseyi pazarladý millete þimdi þiþmiþ fiyatý yedire yedire sindirme derdindeler..!!
Daha fazla yükselmesin diye de yeni iþleri geciktirip duruyorlar..!!!
Bedelsiz verilene kadar da tek iyi haber vermezler, sonra yeni keklik avýna baþlar Ahmet efendi ve saz arkadaþlarý..;-))
Adam olun diyoruz ama nafile, bunlar baþkasýnýn sýrtýndan geçinmeye alýþmýþ asalak gibi yaþamayý marifet sanýyor..!!!
Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!
Koca forumda sen ben ve o kalmýþýz..;-))
Bu baþlýðý þu anda 3 kiþi okumaktadýr. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
11.Muratblsk, sakura
Yer Ýmleri