Alıntı Originally Posted by vurgun Yazıyı Oku
Ptesi gününden bügüne en çok ayar olmaya başladığım söylem ptesiden başlayarak işlemler iptal olsun.
niye niçiün depremzedeler üzerinden kimler rant sağlamaya çalıştı ?
ptesi er meydanı söyle yada böyle açıldı ,e sonrası heyecana kapılıp yağlanıp (bolca zeytinyağlı) meydana çıktın mı çıktın
rakip de yağlı tabi ne yaptı seni uere çaldı,elini belinden kıspetinden daldırıp(bolca yağlı ) kasık bölgelerinde dahil olmak üzre paçandan yapıştı ve kündeye getirdi geldin tuş oldun
sonaa ben tuşu kabul etmim niye yağlı elleri ile koluna kadar daldırdı beni tuş etti ?
e sen yağlanıp er meydanına çıkmadın mı ?
şimdi burda depremzede nerde ? işin neresinde acaba diyorum onların üzerinden büyük zararlar yazanlar organize biçimde sosyal mecrada bu işi ?
ha tabi hukuki olarak ve insani olarak bence yapılması gereken şey depremde mağdur olmuş ama sadece o bölge yatrımcısına özel olarak varsa mağduriyet takasbank garanti fonu .aracı kurumlar nezdinde oturup halledilebilir ?
ha yağlanıp er meydanına çıkanlar mı ? bu güreşin doğası gereği elin nereye nasıl ve nekadar derine sokulduğu ? onlar için yağı vucuttan atmanın yolu tabi hayli zor

Siyahla karaladım yapılabilinirse bana o kadarı da yeter. Sonra da pazartesi sabahı getirilen kurallar getirilsin;

Ortada çökülecek mal kalmayınca basabiliyorlarsa dilediklerince basabilirler. Hodri meydan...

Sen içinde bulunduğun piyasanın işleyişini zerre bilmiyorsun umarım bir gün çok pahalıya öğrenmezsin.

Bilmiyorsan öğren pazartesi zaten çok bir şey olmadı iptal etse ne olur etmese ne olur hacim yerlerde. Esas operasyon salı günü yapıldı.Salı günü hacim pazartesinin 3 katı. Hemde pazartesi akşamı alınan kararlar ile desteklendi. Hani bilmiyorsan öğren ya da çevrende bilen biri varsa yazdıklarımı okut bu arkadaş ne demiş diye ona sor o sana anlatsın.