TH gerçekten hikaye konuşuyorsun burada. Sadece pazartesi alınıp akşam kaldırılan kararlar bile koltuktan eder. Eğer sen bunun farkında değilsen bu zamana kadar boşa dirsek çürütmüşsün bu işte.
Ha de bana borsanın kapatılması benim işime gelmez eyvallah laf etmeyelim. Hani ateistsin kazanırken herşey mübah ya benim yine de gıkım çıkmaz. Bana uymaz ama saygı duyarım bu bakış açına.
Herkes tercihleri ile yaşar sonuçlarına katlanır der geçerim. Eleştirmek yargılamak kimseye düşmez.
Benim için kazandığım kadar nasıl kazandığımda çok önemlidir. Başkalarını bilmem.
99 depreminde istanbuldaydım sektörde işe başlayalı henüz 1 yılı bile tamamlamamıştım. Peşine 1 ay ya geçti ya geçmedi bir de çok sarsıntılı bir artçı oldu. İlk deprem olduğunda hiç korkmadım şöyle yaptım böyle yaptım deyip artçı da hoplayanları panik yapanları da çok gördüm.O zamanları çok iyi bilirim.
Bu borsanın kapatılmaması yanlış. Pazartesi günü alınan kararların akşam kaldırılması daha da yanlış.
Ben onu bunu bilmem ucu kime neye uzanır gerisi ile zerre ilgilenmiyorum.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 09-02-2023 saat: 19:33.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri