Originally Posted by
miami
Bu yazdýklarýniz kendi görüþünüz mü?............Kötü gunler geride kaldý þimdi daha kötü günlere..
Görüþlerimi deðil, geçmiþte yaþanmýþ benzer olaylarda piyasanýn verdiði tepkileri dile getirdim.
AKP iþini bilir hiç merak etme. Allah kýsmet ederse Sn Erdoðan kazanacak seçimi. Ekonomistim dedi ve faizleri %9 a indirdi, þimdi daha da indirecek Allah'ýn izniyle. Gerçi enflasyon patladý gitti, halkýn alým gücü büyük darbe yedi, zengin daha da zenginleþti, fakir çok daha fakirleþti ama bunlar önemli deðil. Türk halkýný manipüle etmek kolaydýr, iþte AKP buna banko oynamalý ve oynayacaktýr da. Ne yalan söyleyeyim, son 3 yýlda AKP'nin uyguladýðý politikalar yüzünden ana servetimi oluþturan gayrimenkul ve kurumsal türden aktifler reel bazda ciddi oranda arttý. AKP'nin "baklava börek makarna yiyerek kilo verme" diyetine benzeyen stratejisinin yarattýðý yüksek enflasyondan çok nemalandýk. Hamdolsun, Allah razý olsun onlardan. Benim de dahil olduðum, ülkenin en tepesindeki %1 lik servet diliminde olanlar AKP'nin yanlýþ stratejileri sayesinde servetlerine servet kattý son 3 yýlda. Bu süreçte en alttaki %50 lik kesim çok daha fakirleþti ama bu mevzu bizi pek ilgilendirmiyor çünkü AKP'yi iktidar yapan bu en alttaki %50 lik kesimin ta kendisidir; kendi düþen aðlamaz. Ýþte o yüzden ben menfaatim gereði Sn Erdoðan'ýn seçimi kazanmasýný çok arzu ediyorum, böylece en tepedeki %1'lik grup servetine servet katmaya devam eder. Ha bir ihtimal Sn Erdoðan seçimi kazanamayabilir, böyle bir þýk için B planým da hazýr bunu da söyleyeyim.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Yer Ýmleri