Devasa bir özkaynak var ama atıl kalacak. Sermaye azaltımına gidilmesi için şartlar yerindedir, altyapı da hazır. Bence %20 lik bir sermaye azaltımı çok yerinde bir adım olur.
Devasa bir özkaynak var ama atıl kalacak. Sermaye azaltımına gidilmesi için şartlar yerindedir, altyapı da hazır. Bence %20 lik bir sermaye azaltımı çok yerinde bir adım olur.
Ful nakitteyim (PPF) elimde hisse yok
Arkadaşlar bu haber doğru ise,bizim İşctr.Akbnk.Garan ve Ykbnk.. için nasıl olur.ne kadar temmettü verirler? selamlar....
Bankaların çekirdek sermaye yeterliliğine göre %10 İla 15 oranında temettü dağıtmasına izin verilecek -Kaynaklar/Bloomberg HT
Eyvallah Sn bence. 2021 sonunda solo bazda özkaynaklar 86.8 milyar imiş, 2022 sonunda 191.3 milyar olmuş ve 1 yılda 104.5 milyar artmış ki %120 lik bir artış demektir. Resmi 2022 yıllık enflasyonu %64 olduğuna göre özsermaye karlılığı süper olmuş 2022 yılında. Ancak 2023 farklı olacak, devasa seviyedeki özkaynaklar atıl kalıp enflasyonun altında bir getiri sağlayacak. Bunu şimdiden öngörerek gereken ne ise yapmalılar ve bu da hisse geri alımını müteakiben sermaye azaltımı olmalıdır.
Ful nakitteyim (PPF) elimde hisse yok
2021 yılı aralıkta 2022 için yazdıklarınıza 180 derece ters yazıları şimdi 2022 için yazıyorsunuz 2023 içinde farklı olmaz.
Pekte konuşulacak birşey yok gerisini de zaman bize gösterecek.
İş bankası Yönetimi bu sene Gk da kardan 1,5 mlr Tl deprem yardımı yapılmasını gündem maddelerine ekleyin.
https://www.youtube.com/watch?v=utolcOw2ydM
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Öte yandan dün getirilen "mülkiyetinde herhangi bir pay bulunan yatırımcıların, söz konusu kıymetlerin satışını sadece ilgili kıymetlerin bulunduğu yatırım kuruluşları üzerinden yapabileceğine" dair uygulama da bugünden itibaren sonlandı.
Bunu kaldırdınız çok mu önemliydi dümenciler dışında kime ya da piyasaya ne faydası oldu?
Bana hiç lazım değil mesela bu. Alacaksam paramın olduğu yerden satacaksam malımın bulunduğu kurumdan satıyorum.
SPK olarak iyice şaşırdınız artık.
Sırf işlem hacimleri artsın diye bu al takke ver külah peşinde olanlara bakalım daha ne kadar destek olacaksanız.
Nasıl olsa piyasanın çoğu bazı şeyleri anlayacak bilgi düzeyinde değil.
Şu gün bile bunun derdine düşmüşsünüz ya gerçekten pes.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Bu yazdıklarıniz kendi görüşünüz mü?
Konjonktür tamamen farklı.
Bir tarafta ecevit hükumeti seçim kaybetmeyi göze alıp depremden hemen sonra eyt saçmalığıni iptal etti.
Ulke biraz da olsa nefes aldi.
Bu hükumet ne yapiyor, -55 milyar rezerv ile seçilebilmek için eyt çıkartıyor.
Kötü gunler geride kaldı şimdi daha kötü günlere..
Yer İmleri