Bir S.G bir de sen çok biliyorsunuz ne olduğunu.
https://twitter.com/CHPMuratBakan/st...C42ZCuvogtAAAA
Bu da ağlak mı?
20 bin dolarlık yardımın için seni tebrik ederim. Allah kabul etsin. Yardım edenlere yardımları katıyla geri dönsün.
Allah o bölgede zorda olan herkesin yardımcısı olsun.
Ama bu konuda yanlışsın.
Ayrıca şu an çatır çatır normal kredi faizleri 60-70 hesaplarda temerrüt faizlerinden bahsetmiyorum bile.
Biz demiyoruz kumarcılar kurtarılsın. Adam perşembe ya da cuma günü mal aldı belki pazartesi salı gönderirim diye parası da var. Ama adam depremzede ya da kurtarma ekibinde ya da eşi dostu akrabası var elinden bir şey gelir mi diye kalktı gitti ne olacak?
Olaki çarşamba anca açtı hesabını ne olacak? Yapmayın bak gerçekten mağdur olanları korumamız lazım ben bunun peşindeyim.
Bir de tutmuşsun bir kurumla ilgili birşey yazıyorsun mesela o kuruma sordun mu 9 aylık bilançosu ile 12 aylık bilançosu arasındaki fark ne? Nasıl oluşmuş? çok biliyorlardı madem o duruma düşmeselerdi. Demek ki neymiş olabiliyormuş onları da kurtarmadı mı birileri.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 09-02-2023 saat: 19:08.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri