American depositary receipt
Bakýn yetkililer bileniniz var bilmeyeniniz var. Her ne oldu ise en büyüðü salý günü 07.02.2023 günü gereken iþlemlerde oldu.
Salý günü iþlemlerini de ivedilikle iptal edin.
Çünkü bak bunu iki hisse geri alýmý açýklama temettü açýklama ile düzeltemezsiniz kimileri biliyor kimileri tebrübe hissediyor o gün neler olduðunu ;
Yapmayýn elinizde imkan varken Salý günü yapýlan iþlemleri iptal edin. 5-10 kiþiyi koruyorsunuz aklýnýz sýra tepki milyonlar bak farkýnda deðilsiniz. Yok beni kayda almazsanýz bir gün ne demek istediðimi anlarsýnýz.
Bakýn ben elimdekileri çok rahat taþýyorum taþýrým taþýyacaðýmda asla ver al falan da yapmadým bu 2 gün hatta çok cüzi piyasa hisseleri deðil alým bile yaptýk.
ve tüm samimiyetimle söylüyorum kendi þahsým için kapatýrým kontaðý çarpý 3-5 yapana kadar vermem o malý da. Bilen bilir huyumu da.
Ama bu 2 gün maðdur edilen yatýrýmcýnýn bir çoðunun böyle bir imkaný olmayacak. Bunun faturasý da buna sebep olanlara çýkacak.
Siz sanýyorsanýz ki unutulur gider çok yanýlýyorsunuz.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 08-02-2023 saat: 21:14.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
BBVA gibi bir hareket te isbank yaparsa oyun farklýlasir
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Bir diðer konu deprem bölgesi þirketlerinden bir tanesini ille de açýklama gönder diye zorlayýp en son þu kadar zamanýn var deyip zorla açýklama göndertmiþsiniz. Þirket yetkilileri fabrikalarýnda herhangi bir sýkýntý olmamasýna raðmen sýrf sizin akýl edemediðinizi akýl edip hisseler düþüp yatýrýmcý maðdur olmasýn diye açýklama göndermemek için diretmiþ ama ýsrarla açýklamayý þu zamana kadar gönderdiniz gönderdiniz deyip göndertmiþsiniz. Nasýl bugün memnunmusunuz. Bunu yaparken acaba ne düþünüyordunuz.
Ben bunu yapanlarý bilmiyorum ama günü vakti zamaný gelince gereken yerlere bunu bildireceðim. Ýnþallah yok görevimizdi falan fýstýk savunmaya kalkmazsýnýz. Çünkü sizin göreviniz bu deðil olsa da bu durum o þartlar altýnda deðil istisnai bir durum var ortada.
Mesela ben bunu duydum aklýmdan hiç iyi þeyler geçmedi o an. Hala da geçmiyor. Bunu yaparken neyin peþindeydiniz acaba aklýmda deli sorular.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Ptesi gününden bügüne en çok ayar olmaya baþladýðým söylem ptesiden baþlayarak iþlemler iptal olsun.
niye niçiün depremzedeler üzerinden kimler rant saðlamaya çalýþtý ?
ptesi er meydaný söyle yada böyle açýldý ,e sonrasý heyecana kapýlýp yaðlanýp (bolca zeytinyaðlý) meydana çýktýn mý çýktýn
rakip de yaðlý tabi ne yaptý seni uere çaldý,elini belinden kýspetinden daldýrýp(bolca yaðlý ) kasýk bölgelerinde dahil olmak üzre paçandan yapýþtý ve kündeye getirdi geldin tuþ oldun
sonaa ben tuþu kabul etmim niye yaðlý elleri ile koluna kadar daldýrdý beni tuþ etti ?
e sen yaðlanýp er meydanýna çýkmadýn mý ?
þimdi burda depremzede nerde ? iþin neresinde acaba diyorum onlarýn üzerinden büyük zararlar yazanlar organize biçimde sosyal mecrada bu iþi ?
ha tabi hukuki olarak ve insani olarak bence yapýlmasý gereken þey depremde maðdur olmuþ ama sadece o bölge yatrýmcýsýna özel olarak varsa maðduriyet takasbank garanti fonu .aracý kurumlar nezdinde oturup halledilebilir ?
ha yaðlanýp er meydanýna çýkanlar mý ? bu güreþin doðasý gereði elin nereye nasýl ve nekadar derine sokulduðu ? onlar için yaðý vucuttan atmanýn yolu tabi hayli zor![]()
Bugün saglam destek atmýþtým
Ýptal oldu..
Ýþ bankasinn daha önce f/k=1.5 altinda islem gördüðünu hatirlamiyorum
Yer Ýmleri