-
Bu doğrucu MAHMUT özelliğinin: TÜM GÜCÜ ISRARIYLA BORSA ASLA DÜŞMEZ...ASLA-İMKANSIZ DİYEREK..her gün 20 mesaj atan ve şimdi ortadan kaybolan herife gösterilmesi gerekirdi.Bizzat milletin parasına göz diken..onu almak için görev ifa edenlere...
Bu forumda usluba gelinceye kadar çok olay var...
Hedefi 8.000 gösteren..BEN BİLE ETKİLENİYORDUM...ÇÜNKÜ BİR YALANI ISRARLA SÖYLERSEN ENİNDE SONUNDA BÜYÜK BİR KİTLEYİ ETKİLERSİN..
Vicdanen çok rahatım...en zirvede defalarca uyardım..özelikle 5 ocaktan sonra(sistem sat verince hemen yayınladım..5 ocaga bakın lütfen..ve )...o sistemi parayla almak isteyen varken(çalışan sistem satılmaz..işe yaramayan sistemler satılır diye anlamlı cevap veriyordum) burada ücretsiz anında sinyal paylaştım..19 temmuzda al..5 ocakta sat oldu diye...ve tüm argumanlarımı saydım...hepsi forumda var..
Elbette genel akımla(yükselecek diyenlerle) uzlaşamadım ve bazen bu adamlar farklı düşündüğüm için hakaret eden oldu...cevabını verince TARTIŞMAMI OLUYOR..
ilk taşı atan her zaman haksızdır...Binlerce vefat var..bu tartışmaya girmezdim ama İTTİHAM edilince cevap hakkı doğdu.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri