Alıntı Originally Posted by Nevser84 Yazıyı Oku
Hüsnü Hocam, deprem olduğundan beri senden hiç bir mesaj göremedim.ikamet bölgenin kederli 10 ilimizden biri olduğuna Pek ihtimal vermiyorum ama sen yinede ufak bir ses ver iyi olduğunu bilelim. Bu kadar suskunluk fazla…
Teşekkürler hocam, sorduğun için. Yok o bölgede değiliz, ancak depremin 1. ya da 2. derecede etkilediği bölgede yakınlarımız yerine koyduğumuz tanıdıklarımız vardı, şükürler olsun onlarda da bir sıkıntı veya bir kayıp olmadı. Ancak giden her can, yaralanan her baş bizden bir parça. Böyle günlerde, ister telefon isterse klavye başında olsun, buralarda bir şeyler karalamak bana zul geliyor, bunun yerine, hangi şekilde fırsat bulursak, elimizi taşın altına koymanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Mal da, mülk de, para da, sosyal statü de sağlık ve sıhhatin yerinde oldukça ve etrafındakiler de mutlu oldukça bir şey ifade ediyor. Komşumuzun içi yanarken kursağımızdan rahat lokma geçiyorsa insanlığımızdan şüphe duyuyoruz. Allah ülkemize ve milletimize böyle bir acıyı tekrar yaşatmasın, tez zamanda düştüğümüz yerden tekrar kalkmayı ve geride kalan herkese de şuurlu hareket etme ve sağ duyulu davranmayı nasip etsin.