-
Başlık ; EV ALMAK NE KADAR DOĞRU BİR YATIRIM.
konut almak nasıl yanlış bir yatırım olur ? Bunu herkes bildiğinden işi gücü bırakıp bazı sonradan görme / kılıçtan dönmeler kiracıyla uğraşır olmuşlar. Kira için konut aldıysanız ve kiraya verdiyseniz ; bu ülkenin mevcut kanun ve kurallarına göre hareket etmek durumundasınız. Kanun kiralar her yıl Tüfe oranında artırılır dediğine göre kiracının yan çizmesi mümkün değil. Zaten kirayı Tüfe oranında artırmazsa eksik ödemeden dolayı tahliye sebebi olur.
Efendim benim binadaki diğer daireler 10 bin kirada iken ben neden 3500 alıyorum ... Boşalan konutu istediğin fiyattan kiraya verirsin. Kiracı da kabul ederse sorun yok. Örnek , sen 2 yıl önce o tarihe göre iyi bir fiyat olan 3000 tl. ye kira vermişsin, her yıl kanuni oranda artış yapılmış. Şimdi kalkıp kiracıya '' arkadaş sen bu dairede ucuz oturuyorsun , normal oran değil ben binadaki rayiç kira kadar istiyorum '' dersen kiracı sana '' hassittir lan '' der. Haaa 5 yıl dolar o zaman kira güncellersin.
Burada esip gürleyerek aklı sıra yandaş arayanlar var. yandaş değil toptaş olsanız hikaye. El mi yaman bey mi yaman derler. Zaten bazılarının debelenmesine bakılırsa bayağı büyük bir kazık yemiş.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri