Sayfa 931/1312 İlkİlk ... 4318318819219299309319329339419811031 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 7,441 - 7,448 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

  1. #7441


    Ankarada depremde güvenli villa
    bir halt olacağı yok.

  2. #7442
    Ankara keçiörende eskiden kiralık ev aradınız mı yaklaşık 1.500 civarı ev olurdu. An itibariyle toplasanız 150 ev yok. Pamuklar mahallesinde devamlı 100 civarı ev olurdu an itibariyle 1 tane bile yok sarı sitede.
    bir halt olacağı yok.

  3. https://twitter.com/barissoydan/stat...4Y2C7LzuQ&s=19

    Açgözlü , fırsatçı tipler için yasa hazırlığı var. İyiniyetli olanlar içinde yıllık kira gelir vergisinin düşürülmesi için teklif yazdım. Adil olunacaksa iyiyle- kötü ayrıştırılmalı. Bol bol ilanları ekran alıntısı yaparak Ticaret bakanlığına + cimere gönderin ki , meydan kötülere kalmasın. Sivil toplum yurttaş yararına iş yapmalı. Bu rezilliğin siyasi tartışması olmaz. İktidar baş sorumludur. Zira yetki ve makamlar kendi kontrolündedir. Bizler sadece siyasi baskı yaparak kararlarını hızlandıracağız.

    Kaldı ki , bu yasa sadece gayrimenkul için değil , tüm ürün ve hizmetlerde geçerli olmalıdır.

  4. Aferin yakında kiralık konutları karaborsaya düşürecekler. sıfır araç alacaklar nasıl bayiilere başka adlar adı altında ekstra para ödüyorsa, kiralık konutlar için aracılara ekstra para verilip bulunur artık.

    siz saçma sapan ekonomi politikasını düzeltmeyin, sonra marketlere, ev sahiplerine hatta yeri gelince soğan deposu sahiplerine yüklenin.
    önce yabancıya satışı yasakla bak nasıl değişiyor piyasa. hapis v.s. gibi önlemler ancak kendi seçmeninden oy alabilmek için kamuoyunda seçim öncesi yaptığı bak ben nasıl düzeltiyorum şeklinde algı çalışmasından ibaret. (tabi buna inanan çanakkalede ölü fiyata ev arayan konut simsarları da var onu es geçiyorum)

    bu fırsatçı insanlar 4-5 sene önce niye fırsatcı değildi yahu, bayiiler araba satmak için seni arıyordu, konutlar elde kalacak ev sahipleri kira almayacak sadece aidat ödesin yeter diye yazılar çıkıyordu. ev sahipleri kendi arasında anlaşıp fırsatçı mı olmaya karar verdiler?

  5. bu kadar paraya da ihtiyaç varken halen emlak için ek vergi gelmemesi konunun malum zihniyet için ne kadar kritik olduğunun kanıtı.

    25% artış tavanı ne kadar işe yararsa bu da en fazla o kadar yarar.

  6. #7446
     Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    Aferin yakında kiralık konutları karaborsaya düşürecekler. sıfır araç alacaklar nasıl bayiilere başka adlar adı altında ekstra para ödüyorsa, kiralık konutlar için aracılara ekstra para verilip bulunur artık.
    ?
    düştü bile emlakçıyı aradım. gata civarında bir tane kiralık ev arıyoruz dedim. iyi tanışırız
    abi hiç boşuna arama ilaç niyetine dahi olsa tek bir tane ev yok piyasada dedi
    1 ay öncesine kadar tek tükte olsa elimizde olurdu. depremden 3 gün sonra elde hiç kalmadı ve 10 gündür tek ev bile gelmedi dedi
    bir halt olacağı yok.

  7.  Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    bu kadar paraya da ihtiyaç varken halen emlak için ek vergi gelmemesi konunun malum zihniyet için ne kadar kritik olduğunun kanıtı.

    25% artış tavanı ne kadar işe yararsa bu da en fazla o kadar yarar.
    Ne ekstra vergisi, sorun yok aynen devam.


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

  8. İlle vergi gelecekse, emlak yatırımına değil, emlak haricindeki yatırımlara gelmeli.

    Rahatça ev alabilecek kadar parası olan kişiler, kiralık evleri işgal ediyorlar.
    Onların yatırımları ev karşısında cazibesini yitirirse, belki ev alıp oraya geçerek bir kiralık daireyi daha boşa çıkartırlar.

    Bu açıdan bakan niye yok? Çünkü kendilerine vergi konması işlerine gelmez. Vergi hep başkalarına koyulsun.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Sayfa 931/1312 İlkİlk ... 4318318819219299309319329339419811031 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •