Arama sonucu : 2024 madde; 1 - 8 arası.

Konu: OYAKC - OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    nuhcm ve akcansa, goltas,cımsa gibi çimento şirketlerinin piyasa degerlerine ve uretım kapasıtelerıne bakıp kıyaslamak lazım..nuhcm 25 milyar piyasa degerıne sahıp, akcansa 12 miyar piyasa degerıne sahıp.
    nuhcm 5,700.000 ton yıl çimento
    4,600.000 ton/yıl klinker kapasıtesı var

OYAKC.........adana bolgesı ve mardın ..6,200.000 çimento kapasıtesı
    4.850.000 klinker kapasıtesi

dıkkatınızı çekerım..sadece adana civarı ıller ve mardının kapasısıtesı..nuhcm den fazla..

oYAKC'nin diger iller ıcın ve toplam kapasıtesı ıcın DAHA ONCEKI aşagıda gondermıs oldugum haritaya ve kapasitelerine bakabilirsiniz..

yatırım tavsıyesı degıldır..kendı görüş ve analizlerimi yansıtır. al sat tut tavsiyesi değildir.
    Koyu olarak işaretledim kısımdan. Mardin cimentonun hala borsa kotunda oldugunu zannediyor.
    Kaldı ki nuhcm cok bedendiğim bir hisse.. Üretim kapasitesini kıyaslama ve oyakc nın turkiye nin üretim kapasitesi en büyük halka açık çimento firması oldugunu, açıklayabilmek için bir kıyas yaptım
    Çimento firmalarınıda bildiği üç araba markasıyla, karışlaştırıyor, vizontele yok. Somut bir bilgi yok.. Sırf mahalle agzıyla.,gaz verme, gibi kelimeler kullanıyor. İhyayda kuyruğu fotoselli kapıya sıkışmış....gibi ünlem işaretleriyle yazıyor..
    İner çıkar.. Düşündüğüm yere gelirse satarım. Trade ederim.. Yatırım tavsiyesi değildir
    Son düzenleme : palmet; 28-02-2023 saat: 20:59.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •