Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
GÜLER SABANCININ BİR KIZ KARDEŞİ VAR deniyordu , ismi sevilay deniyor , kanunen mahkeme kararıyla ihsan BABASININ alt-üst soy bağına kaydı gerçekleşmiş 2022 yazında i İHSAN sabancı üzerinden çoğu şirket ve paylarda hissedarlık hakları var deniyor , detaylı araştırmadım konu hakkında hiç bir resmi açıklama ve holding beyanı da bulunmuyor ! ,detayları hukuken bilemiyoruz, ONUN MİRASA diğer kardeşleri ile EŞİT paydaş ORTAK OLDUĞU MAHKEME KARARI İLE BELGELENMİŞ Mİ ? , EVLİLİK DIŞINDA DÜNYAYA GELEN BİR KIZ KARDEŞ,SABANCI AİLESİNDE ilginç ve olumlu gelişmeleri de beraberinde getirecektir.

her yeni durum bence bir fırsattır . İLERLEME VE GELİŞME için yeni ufuklar açılabilir.

SABANCI AİLESİ İLGİNÇ BİR yapıda , AMA ÜLKENİN EN çok potansiyeline sahip gruplarından , iş bankasına dönüşebilecek tarzda şirketi eninde sonunda halkın holdingine dönüşecek ve emekli sandığına iştirak çalışanlarına ait olacak belki de , sabancı şirketleri uzun vade beklentim o yönde akbank sanayi kuruluşları ile aynı çatı altında birleşerek daha da güçlenebilir, umudum var hayırlısı olsun

BU SAYEDE

İŞ BANKASININ 2. DÜNYAYA GELSİN İNŞALLAH !

İŞ BANKASI TEK KOLLEKTİF holding ve BANKASI OLARAK KALMAMALI BENCE YENİLERİ DE TÜRK İŞ DÜNYASINA HIZLICA eklenmeli,

BERKİMCANS BEY SAĞOLASIN
sayin denizali
yanlis anlama ama sabanci hissesini bana bedava verseler, geri virmanlarim
temettu verseler geri iade ederim
benden uzak olsun
bu ulkede koc varken sabanci'nin tabelasina bile bakmam