GÜLER SABANCININ BİR KIZ KARDEŞİ VAR deniyordu , ismi sevilay deniyor , kanunen mahkeme kararıyla ihsan BABASININ alt-üst soy bağına kaydı gerçekleşmiş 2022 yazında i İHSAN sabancı üzerinden çoğu şirket ve paylarda hissedarlık hakları var deniyor , detaylı araştırmadım konu hakkında hiç bir resmi açıklama ve holding beyanı da bulunmuyor ! ,detayları hukuken bilemiyoruz, ONUN MİRASA diğer kardeşleri ile EŞİT paydaş ORTAK OLDUĞU MAHKEME KARARI İLE BELGELENMİŞ Mİ ? , EVLİLİK DIŞINDA DÜNYAYA GELEN BİR KIZ KARDEŞ,SABANCI AİLESİNDE ilginç ve olumlu gelişmeleri de beraberinde getirecektir.

her yeni durum bence bir fırsattır . İLERLEME VE GELİŞME için yeni ufuklar açılabilir.

SABANCI AİLESİ İLGİNÇ BİR yapıda , AMA ÜLKENİN EN çok potansiyeline sahip gruplarından , iş bankasına dönüşebilecek tarzda şirketi eninde sonunda halkın holdingine dönüşecek ve emekli sandığına iştirak çalışanlarına ait olacak belki de , sabancı şirketleri uzun vade beklentim o yönde akbank sanayi kuruluşları ile aynı çatı altında birleşerek daha da güçlenebilir, umudum var hayırlısı olsun

BU SAYEDE

İŞ BANKASININ 2. DÜNYAYA GELSİN İNŞALLAH !

İŞ BANKASI TEK KOLLEKTİF holding ve BANKASI OLARAK KALMAMALI BENCE YENİLERİ DE TÜRK İŞ DÜNYASINA HIZLICA eklenmeli,

BERKİMCANS BEY SAĞOLASIN