Alýntý Originally Posted by sakura Yazýyý Oku
Kendini bilmezler dostum linux küstürdü arada selam ver bari dostum iþler ne alemde maltepe tamam mahmutbey. Göktürk 3 balmumcudan haberler varmý satýþlar düþtü deniliyor ozakta durum nasýl burada konuya vakýf tek kiþisin bizi arada sula bence...

SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen istersin de yazmazmýyým 😉 Genelden baþlayarak özele indirgeyelim . TÜÝK tarafýndan Mart satýþlarý açýklandý þubattan yüzde 30 fazla . Birkaç önceki yazýmda size yüzde 25 civarýnda bir artýþ olduðunu söylemiþtim martýn o günlerine kadar . Yazýlan günden sonra da artýþ oraný devam ederek Mart ayý kapandý .
Göktürk kapalý giþe oynuyor , oynayacak, büyükyalý satýþ adedi düþtü ama fiyatlar yükselerek telafi ediyor, satýþlar Mayýs Haziran’da toparlayacak 😉
Yeni projeler Mayýs ayýndan itibaren start almaya baþlýyor , ciddi talep olduðunu da öncesinden söyleyeyim. Ciro olarak bu sene geçen seneden farklý olmayýz ama gelecek seneler için güzel hazýrlýklarýn olduðu bir sene olacak .Yabancýlar alýmda tüm Türkiye’de bilhassa baþta Ruslar ve Ýranlýlar olmak üzere ... Seçim sonrasý Yabancýya satýþýn yasaklanmasý pek mümkün deðil gibi gözüküyor. Ama Gyo lar bunun tedirginliðinde buradan bir olumsuzluk gelmeyeceði görülürse daha da hýzlý þekilde yularý gideceklerdir...
Otel kýsmýnda ise Nisan ayý Ýçin iyi bir doluluk yakalandýðýný söylemek mümkün . Rakamlar geçen seneye göre yüzde 30 un üzerinde ...
Doluluk oranýnýn da daha iyi olacaðýný düþünürsek turizm bu sene artýya geçer gibi durmakta .
Hissenin fiyatý týpký 2 sene önce gibi fiyatlanýyor eskiler ne demek istediðimi anlamýþlardýr zaten ...
Herkese iyi bayramlar .