Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
Toplam : 226.000 m2 arsa ve 142.000 m2'si penguen ve 84.000 m2 si gencoğlu holdinge ait arazi ! Proje bu alana yapılacak
Bu proje büyüklüğüne benzer bir yapı sinpaş tarafından yapılan bursa modern adlı proje. https://www.bursamodernyonetim.com/ bu projenin içeriğine bakıldığında demekki penguenin arsası için en az 2700 konut yapılabilir rahatlıkla. (en az %40-45 hasılattan pay alır düşüncesindeyim) ..

Proje ruhsat başvurusu yapıldığı andan, teslimatına kadar geçen sürede hisse başı en az (min.) 70 lira beklentisi içindeyim. ... hatta bu rakam çok makul bence daha iyi olacak.

şimdi 5 liradan 4.5 liradan hesap yapmanın zamanı geldiğinde hiçbir anlamı olmayacak. Bir zamanlar servet gyo'nun arsa satışı hikayesi vardı, 2.50 seviyesinden pozisyon açıp aylarca forumda yazmıştım. kimse inanmamıştı. tahtada Allahın kulu yoktu ! 3-5 bandında sürekli gitti geldi, ne zaman Alman rekabet kurumu satışa onay verdi 6-7 ayda 140 lira oldu.
Burda da ruhsat başvurusu ve belediye onayı kilit faktör, o zamana kadar kimse inanmayacak ama onay gelince de kimse artık böyle bir fiyat göremeyecek.
sabredip göreceğiz, yatırımcı olmak zor bir iştir.

ozamanlar pandemi zamanlarıydı akabinde çoğu hisse ralli olduydu zatti şimdi durum farklııııııııııı umarım söylediğiniz gibi olur ama zor gibi