Sayfa 47/174 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 1391 madde; 369 - 376 arası.

Konu: PENGD - Penguen Gıda

Bu GES olayını kesin Akfen yada Tabanlıoğlu'ndan duymuşlardır,
    yoksa
    böyle bir vizyonları sanmıyorum olsunn.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1151764

Diğer taraftann
    önümzdeki 10 sene içerisinde "su" problem olacak.

Bu GES olayı haybeden (*) haber değil de yeni yapılacak tesis içinse yeni fabrikaya,
    YAĞMUR SUYU TOPLAMA ve GRİ SU entegrasyonunu unutmayın.

GES'le ÇATIyı kullandığınız gibi,
    temel üzerine fazladan 1/2 boş kat ile YAĞMUR SUYU TOPLAMA ve GRİ SU sistemleri
    günümüzde ve ileride büyük fayda sağlar.

(*) 11 senedir aranan arsa ve 534 gündür haber çıkamayan proje

Alıntı Originally Posted by Koray Yazıyı Oku
    Diğer taraftann
    önümzdeki 10 sene içerisinde "su" problem olacak.
    bu beni çok rahatsız ediyor.. ne yazık kı çocuklarımızı kötü bir dünya bırakacağız..

4.72 dedi 73 demedi.. trambolinden inmek için geçilmeli.. yoksa zıplamaya devam.. bu gün ikiz kardeşlerde geldi.. seans sonuna kadar barın peşini bırakmazlarsa güzel olur.. turkuaz cadı gibi .. nefes bile aldırmamış... malsız çulsuz devam..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

2 vitese takıp arkadan ittirince 4.73 geçildi ve kulyutmazın beyazına kadar yol aldı..şimdilik bana müsade.. 4.62 güzel bir destek ama kırarsalar da itirazım olmaz, ama 4.46 kırılmamalı.. 4.46 üzerinde bana susmak düşer.. kazancınız bol ve daim olsun..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    şimdilik bana müsade..
    Tahtanın hakkını veriyorsunuz maşallahınız var Sn. Esozcan
    sizin kadar hızlı alış/veriş yapan görmedim
    Kazancınız bol olsun.

Alıntı Originally Posted by Koray Yazıyı Oku
    Tahtanın hakkını veriyorsunuz maşallahınız var Sn. Esozcan
    sizin kadar hızlı alış/veriş yapan görmedim
    Kazancınız bol olsun.
    ilgine teşekkür ederim.. uzun vade işlem yapanları etkilememe adına mesajı kestim.. bu günkü kırmızı bar üzmesin..

beyaz sadece gelinlere yakışmıyor.. indikatörde de güzel duruyor. daire içinde gelen çapraz ile kahve üste geçmiş BEYAZ (4.43) bu süreçte barları taşımış... şimdilik benzer bir hareket içindeler... sorunlu bir süreç olursa tekrar yazarım..
    kazancınız bol ve daim olsun..

6.  Alıntı Originally Posted by Alonewolf Yazıyı Oku
    Teşekkür ederiz emeğinize sağlık. Ben açıkçası 4.40 dan fondaki parayida soktum. Tabi gecen hafta almıştım. Ges haberi gelmiş, detayına bakmadım ama inşallah eski fabrika binası değildir. Yeni bina için ise yakında yeni arsa haberi gelebilir.

SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    4.40 mallarımı 5.50 5.70 arası vermeyi düşünürken, bugün 4.80 4.72 arası vermiş oldum.
    Uv mallar duruyor. Tekrar 4.40 seviyelerinde alirim yada başka fırsat veren hisselere bakabilirim bu para ile.

SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Toplam : 226.000 m2 arsa ve 142.000 m2'si penguen ve 84.000 m2 si gencoğlu holdinge ait arazi ! Proje bu alana yapılacak
    Bu proje büyüklüğüne benzer bir yapı sinpaş tarafından yapılan bursa modern adlı proje. https://www.bursamodernyonetim.com/ bu projenin içeriğine bakıldığında demekki penguenin arsası için en az 2700 konut yapılabilir rahatlıkla. (en az %40-45 hasılattan pay alır düşüncesindeyim) ..

Proje ruhsat başvurusu yapıldığı andan, teslimatına kadar geçen sürede hisse başı en az (min.) 70 lira beklentisi içindeyim. ... hatta bu rakam çok makul bence daha iyi olacak.

şimdi 5 liradan 4.5 liradan hesap yapmanın zamanı geldiğinde hiçbir anlamı olmayacak. Bir zamanlar servet gyo'nun arsa satışı hikayesi vardı, 2.50 seviyesinden pozisyon açıp aylarca forumda yazmıştım. kimse inanmamıştı. tahtada Allahın kulu yoktu ! 3-5 bandında sürekli gitti geldi, ne zaman Alman rekabet kurumu satışa onay verdi 6-7 ayda 140 lira oldu.
    Burda da ruhsat başvurusu ve belediye onayı kilit faktör, o zamana kadar kimse inanmayacak ama onay gelince de kimse artık böyle bir fiyat göremeyecek.
    sabredip göreceğiz, yatırımcı olmak zor bir iştir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bir de bu şirketin yatırım amaçlı gayrimenkulu var 75 milyon lira ekpertize edilmiş olan... ama nerede ? bunu genel kurulda sormayı planlıyorum

Sayfa 47/174 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •