Alýntý Originally Posted by linux Yazýyý Oku
Gelelim yarýnki tcmb toplantýsýna ...
Buraya not düþmek adýna genel beklentileri ve kendi görüþümü yazayým...
Uluslararasý kuruluþlarýn beklentisi 14-40 puana çýkmasý yönünde , aðýrlýklý olarak 20-25 bandý diyelim...
Benim beklentim ise 8-9 baz puan artýrýlmasý olacak , yani toplam faiz 20 i bile bulmayacak.Peki bu artýrým sonucunda ne olacak, ýmkb bence perþembe gününü düþünme ile geçirecek , eksi kapatmasý daha muhtemel ama bayram sonrasýna kadar en geç yönünü yukarý olarak tayin edecek...
Dövizin düþüþü muhtemel diyenler olacak bu faiz artýþýndan sonra ama döviz artmaya devam edecek bence ... Dövizin ve faizin denge seviyeleri bence buralar deðil , dövizin temmuz ayýnda 25 tl görmesi çok muhtemel... Yýl sonuna kadar ise en kötü 28-30 bandý olacaktýr...
Yazdýk bakalým dursun buralarda ....
6,5 puan artýþ geldi , benim düþük beklentimin bile altýnda borsa tabiki olumlu fiyatladý . Usd nin de hafif hafif yerini bulmasýný bekliyorum. Herkesten önemlisi TCMB nin vurgularý alt metinlerdeki . Gerekli gördüðü zaman ufak ufak artýþlarý yaparýz modunda bu zaten beklenen mesaj …
Gyo lar için bir de yakýn zamanda gelebilecek olan konut kredi kampanyasý iyi olacaktýr…