Sayfa 430/610 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon
Arama sonucu : 4878 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1. Günü %9 primli kapattı

Bahtsız ortakların bayramını kutlarım.. bilanço tahminlerinizi bekliyorum benim tahminim 1.500 civarı net kâr.

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

3.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    bahtsız ortakların bayramını kutlarım.. Bilanço tahminlerinizi bekliyorum benim tahminim 1.500 civarı net kâr.

Sm-a530f cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1.346.572.000 tl
    irmik menkul değerler, profesyonel kadrosu ile yıllardır reel hayatta kazandıklarını borsa da heba etmeyi gelenek haline getirmistir

[emoji23] mezura ile ölçmüş gibi tahmin olmuş dostumuz linux bu günlerde satışlardan haber vermiyor nedense kambiyo kira belli satışlar nasıl acaba hesapları değiştirecek olan o
     Alıntı Originally Posted by İRMİK Yazıyı Oku
    1.346.572.000 tl
    nasip....

5.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    [emoji23] mezura ile ölçmüş gibi tahmin olmuş dostumuz linux bu günlerde satışlardan haber vermiyor nedense kambiyo kira belli satışlar nasıl acaba hesapları değiştirecek olan o

Aslında verdim tiyoyu geçen mesajlarımda , geçen çeyrekten iyi , normalinden kötü diye aslında … biraz daha ayrıntı versem SPK net rakam söyle bilançoyu yolla diyebilir

6.  Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    Aslında verdim tiyoyu geçen mesajlarımda , geçen çeyrekten iyi , normalinden kötü diye aslında … biraz daha ayrıntı versem SPK net rakam söyle bilançoyu yolla diyebilir
    Şunu da ilave edeyim , büyükyalı rakamlarına zam geldi geçenlerde . Satılmadıkça daha da kazandırıyor 😇

7. Buyukyali projesinin satilmamasi sirketin isine geliyor. Son 2 senede dolar bazinda deger kazandirdi. Gecen ceyrek sadece 7 adet satilmisti. Kurlar 20 altindaydi. Simdi kur 26 lira. 20 milyon olan daire oldu 26 milyon. Varsin bir iki ceyrek az satilsin. Sirketin nakit ihtiyaci hic yok. Onemli olan ederinde satilmasi sonucta artik o tarz bir proje yapma imkani kalmadi. Talep fazla arz yok. Kiralar kontrolden cikmis kiralik bos ev bulunamiyor. Hergun nufus artiyor insaat maliyetleri tavan olmus. Isci bulmak zorlasmis. Yeni proje baslangici neredeyse sifir. Tum bunlara ragmen hala hergun ev fiyatlari dusecek diye bekleyenler var.

Bereket versin woltran yapacağımız günlere hazırlık yapıyorum [emoji6]
     Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    Şunu da ilave edeyim , büyükyalı rakamlarına zam geldi geçenlerde . Satılmadıkça daha da kazandırıyor [emoji56]
    nasip....

Sayfa 430/610 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •