Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
sermaye piyasasında imkansız diye birşey yoktur ama enflasyonun durumu nedeniyle dolara öyle bir aşağı hareket yaptırmaları çok zor. dış ticaretciye ciddi zarar verir. borsa öyle değil, geçici de olsa ciddi düşüş ihtimali hep var.
dolarda büyük bir düşüş ben de beklemiyorum aslında, faizleri de fazla yükseltmezler belki ufak çaplı aşağı bir hareket olsa da yıl sonuna kadar yükselişine devam edecektir, borsa da iner çıkar ona ayak uydurur, tabi çok olağanüstü bir durum olursa mutlaka en çok borsa etkilenir.

Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
Sayın ersunan şu cümleniz o kadar çok hoşuma gitti ki kendime neredeyse hergün söylüyorum. Evet enflasyon karşısında o kadar çok eridikki şaşkın tavuk gibi oldum. Temkinli hareketler yapıp risk almadan nasıl paranın değerini koruyacağız bilmiyorum. Saygılar
malesef sn. zeytinci herkes bunun farkında ama elden bir şey gelmiyor, fazla risk alamıyoruz sonuçta birikimleri eritiyoruz, sözde enflasyondan etkilenmemek için eldeki birikimin bir miktarını gayrimenkule yatırmıştım ama bu ortamda zarar etmeden onu da satmak çok zorlaştı. artık yapacağımız tek şey düşüşlerde uygun bir sepet yapıp beklemek herhalde, saygılar bizden.