Çok haklısın windwalker 😎 kardeşim.
Terki joe hala LasVegas da poker çeviriyor lakin rulette krupiye kızlara caka satayım derken ne var ne yok silkelemişler olacağı buydu. Biraz para bulursa dyoby yo kaldıracakmış. Duy da inanma. Grand desen işi gücü Fenerbahçe bu sene şampiyon olacak mı diye tartışıp mahallede ki kahvenin gassaraylılarıyla gazozuna pişpirik oynuyor. Geçenlerde kahveciye Dyoby nın açık renkleriyle boyatsana birader kahveyi demiş kahveci de 5 senedir dyoby yı karaladın durdun şimdi bu ne ayak dayı diye cevap vermiş. Eblek tarihi eser koleksiyonu yapar gibi babasından kalan dyobyların üstüne 5 bavul dolusu dyoby almış ( ilk borsa zamanlarında bavulla eve getiriliyordu babası gibi nostaljik takılmayı sever ) torununa miras bırakacakmış.
Bana gelince yurt dışı yaptım uzunca süre kafa dinledim ne tv ne borsa ne deniz çay diyarında demlendim biraz.
Gel gele gelmeyelim diyen terki joe ses verirse takılırız gayri ufuklara yeniden yelken açarız.
Maraşal aldı başını gitti dyoby bi başına garipleri oynuyor haydi grand ve Eblek fişekliyelim şunu Ytd