Originally Posted by
karacabey60
Sevgili acemsah o hustadlar x li sitede sadece yükseliþte varlar. Düþünce twit silerler. Seni az yada çok takip ederiz o yüzden hakkýný teslim etmek lazým. Ýçimiz rahat bende araþtýrmaya devam ediyorum olgunlaþtýkça yazacaðým benim meslekte aslýnda saðlýk deðil.(elektrik muh) ama þirketin vizyonu gerçekten ilginç.bu projeler ve arsalar hükümet arkasinda olmasýyla da baðlantýlý kanýmca. Harici kýþ aylarý yaklaþýyor. Pandemi söylentileri de var. O taraftaki gelismler hýzlý artýþa da sebep olabilir. Cwen hisseleri almasý da ayrý bir baþarý diyebiliriz. Alfas Astor hissesi aldý diye yere göðe sigdiramadilar hisseyi. Bizi de elbet zamaný gelince görüp alacaklar. Sadece sabýr diyorum...
Karacabey yanlýþ anlama ama beni nerde keko ve acemþahýn aldýðý hisseler var dalýyosun.Allahdan saðlam kaliteli insanlar...Daldan dala atlayarak karambole gidiyosun...Araþtýr incele derim hisseleri...Acemþah ý yýllardýr tanýrým?Onun gibi sabýrlýmýsýn sen? Þimdi dersin ki þýnu aldým karla sattým...Þu an piyasa ralli yapýyor...Düþüþde gir de daldan dala atla bakalým portföy nasýl eriyor...Þu borsada kaliteli bilgili insanlar olmasa çoðu kiþi kazanamaz..Onlar araþtýrýyor inceliyor formda paylaþýyor...Uyanýk olanlarda atlýyor...Lakin Sabýrlý olcaksýn...Luna park gibi bir oyuncakdan öbür oyuncaða atlamýyacaksýn.Yoksa kazançlar geçici olur....
Burada, tarafýmdan yapýlan yorum ve görüþler, YATIRIM TAVSÝYESÝ NÝTELÝÐÝ kapsamýnda deðildir.
Borsada fýrsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayý!!!
Yer Ýmleri