Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2556 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Saðlýk ve Eðitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by kutatku Yazýyý Oku
    aganin eli tutulmaz diyoruz sayin acemsah ne diyelim saka biyana... gercekten hazine buldunuz yine yeniden...tebrik ediyorum sizi ve yillardir izlerim ongorulerinizin nasil gerceklestigini bire bir yasamis birisiyim...emeginiz icin tesekkurler...
    Tesekkur ederim..
    Sabredene amme hizmeti veriyoruz..
    Gercekten büyümek isteyen bu konuda cesur adýmlar atan iþ ve aþ yaratan bu ülkeye her þeye raðmen faydalý olan hizmet eden köþesine cekilip sefa süreceklerine böyle mesakatli iþlere el atan omuz atan patronlarý deðerli buluyorum.

Þirketin gecirdiði bu iyiden mükemmele dönüþüm baþarýlý olursa ülkemizde daha nice aþ ve iþ yaracak büyük bir holdýngýne sahip olacak.
    Önemli olan az sabýr ile bu týrtýlýn kelebeðe dönüþümü izlemek...!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

2.  Alýntý Originally Posted by acemþah Yazýyý Oku
    Tesekkur ederim..
    Sabredene amme hizmeti veriyoruz..
    Gercekten büyümek isteyen bu konuda cesur adýmlar atan iþ ve aþ yaratan bu ülkeye her þeye raðmen faydalý olan hizmet eden köþesine cekilip sefa süreceklerine böyle mesakatli iþlere el atan omuz atan patronlarý deðerli buluyorum.

Þirketin gecirdiði bu iyiden mükemmele dönüþüm baþarýlý olursa ülkemizde daha nice aþ ve iþ yaracak büyük bir holdýngýne sahip olacak.
    Önemli olan az sabýr ile bu týrtýlýn kelebeðe dönüþümü izlemek...!
    Dostlar vatandaþlar ahali
    Biz eskiden forum cok kalabalýk zamanlarýnda da yazar yazdýklarýmýzý dikkat ederdik.
    Benim yazdýklarým insanlara inanýlmaz geldiði için itiraz ederlerdi.. çok ucuyorsun atma bu kadarda olmaz vs.... Ancak neyi neden niçin yazdýðýmýzý da anlatýyordum. Hemen hemen yazdýðýmýz her beklenti bir bir gerceðe dönüyor ve ferceklestikce deger artýþý hýzlanýyordu.
    Ýþte Adel kalemcilik 1 e 200 kazandýrdý dolar bazýnda 20 kat halen daha güçlü fiyat ataklarý bekliyorum. Tekel þirket dünyaya acýlýyor.

Þimdi portföye gentaþ ve Arzum hisselerini satarak aldýðým Týnaztepe saðlýk içinde
    Yok ya buda olmaz diðerleri tamam ama bu havayolu þirketi olmaz diyenler vardýr. Saygý duyarýz.. hoþ fiyatýn içinde þu an ne sera tarlasýna gelen imar var bçne AVM ne 25 katlý gökdelen.
    Yeti zamaný gelince hepsi olacaktýr
    Kimseye 100.000 lot alým cok cok zengin olavaksýnýz demiyorum ama 1000 lot dahi alýp kenara attýðýnýz takip dahi etmediðiniz o 1000 lot cok deðil 3 ...5 yýl sonra büyük derdlerinþze derman olacaðý aþikar.

Ýþte eskiden reklam yapma ucma vs gibi oto kontrol vardý burada þimdi sosyal medyaya bakýyorum her hissenin en az 3..5 reklamcýsý var . Ýnternette hisseler pazarlanýyor.. Altýna gücüm gibi bir vahþet var, vahþetin çaðrýsýna ayak uyduranlar cok. Bir togg otosu ile elektrik moda oldu lakin bu iþler hidrojene geciþ öncesi bir ara dönem cok deðil 300 yýllýk 500 yýllýk fiyat oranlarý var3..5 yýl sonra hidrojen hayatýmýza girecek.
    Bu sosyal medyada herkesin üstad olduðu bir ortamda yapýlan reklam faaliyetleri
    Hatta sosyal medyada astroloji tahminleri yapanlarýn bile hisse reklamý yaptýðý mecrada reklamý yapýlan hisselerden uzak durun.
    Üstad reklamý da var... Ýçi bomboþ þirket reklamýnda artýk epeyli bir para harcayarak reklam cekiyorlar.
    Ýþte her zaman daima bildiðim doðruyu anlatmaya calýþtým burda kýl tüy saflýk güzellik ihracaatýnýn savunma sanayi ihracatýný bile gectiðini verilerle anlattýk.
    Hal böyle iken bu saðlýk alanýna yatýrým yapmamak büyük bir fýrsatýn yitirilmesi anlamýna gelebilir. Ayrýca bu þiþkin bol reklamlý hisselerde büyük carpýlabilir 10 yýllýk 20 yýllýk son yatýrýmcýsý olabilirsiniz.
    Biz hiç bir yerde reklam cevirmiyoruz... Ya artýk hayrete düþüyorum fleancer dedikleri kýzlara bile reklam yaptýrýyorlar...
    Düdük öttüðünde sandalyesiz kalabilir veya kucaga oturabilir siniz..
    Aman diyeyim.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

3. Dünya saðlýk örgütünden açýklama üstüne açýklama geliyor
    Yeni aciklamasi pandemi kalýcý olabilir oldu. Sanýrým rtalb o yüzden tavan oldu. Bizimde böyle sessiz sakin ilerlemiz çok hoþ. Yalniz patron bu rakamlarda çok oyalanirsa daha fazla kiþinin dikkatini çekecek ve mal kaptiracak.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •