Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
Alıntı yaptım ama sizinle tartışmak için değil. Konunun devamı kopmasın diye......

Eşimin akrabası kuşadasında muhasebeci. Oğlu üniversite giriş sınavında ortanın altında alınca Ankara da bir özel ünv. de Bilgisayar mühendisliğine yazdırdı. Mezun oldu, babasının yanında çalışırken AKP ilçe yönetiminde olan babasının '' zoruyla '' İzmir yüksek teknoloji enstitüsüne master için haftada 2 gün gidip gelmeye başladı ve 3 yılda Dr. ünvanı aldı. Şimdi Aydın Üniversitesinde öğretim elemanı.

Babası , kuşadasında gayrimenkul zengini. Düğünde harcadığı para benim tüm servetimi alır. yani gemisini yüzdüren kaptan. Yine sözümdeyim, istinalar kaideyi bozmaz. Birkaç özel ünv. hariç Tıp doktorlarının diğerleriyle kıyaslanamayacağı açık. Herhangi bir hekim, hastasının zarar görmesini asla isteyemez. Mesaileri ağır. Bunu bilenler bu mesleği de yıpratmak için azeri, suri, sırp, afgan, siyahi hekimlerle dolduruyor. Sonra da meşhur - giderseniz gidin - noktası....

Benim gelir vergisini düzgün verdiği sürece tüm mesleklere eşit saygım var. Her iş kutsaldır. Her işin uzmanı olmak yıllar gerektirir. Benim her mesleği iyi yapıp kendini geliştirenlere ve gelir vergisini tam verenlere sonsuz saygım var.

Gelir vergisi vermeyenler Türkiye ekonomisinin bu hale gelmesine sebep olmuştur. Yöneticiler de bu hainliğin ana sorumlusudur.

Dünyada gelir vergisini dengelemeden kalkınabilmiş tek bir gelişmiş ülke yok. Demek ki Türkiye kalkınmak istemiyor. Demek ki Türkiye gelişmiş ülke olmak istemiyor. Bu sonuca varabiliriz. Fakir kalmaya devam edeceğiz.

https://www.dunya.com/kose-yazisi/do...i-zirve/692047