Arama sonucu : 8385 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    2025 in sonunu bile göremez. Mümkün değil. Doların yükselmesi dolar kitligindan değil. Herkes uzun vadeli FED bonolari zombie görmüş gibi satıyor, bundan dolayı Doların faizi sürekli yükseliyor. Bir süre sonra Dolar aşırı yüksek olunca kimse Apple Tesla Google Microsoft ürünlerine almayacak çünkü aşırı pahalı olacak. Doların artması kesinlikle Doların kit ve az bulunur olmasindan değil. Kimse uzun vadeli FED bonolari almıyor. Herkes olacak sonucu biliyor.
    Sn kastırsef benzeri tespitleri yapmamıza rağmen farklı düşünmemizin tek nedeni global parababalarının gücünü farklı değerlendirmemizde.Ben bu global satanistlerin artık hemen hemen her finansal enstrumanın gidişatını belirleyebilecek güçte olduklarına inanıyorum.Tüm parasını yaklaşık bir yıl gümüşe gömmüş ve bir yıl kadar beklemiş biri olarak nihai kararım alternatif fırsatları kaçırdığım ve alternatif yatırımlara yönelmem gerektiği şeklinde olmuştu.Dolar konusuna gelince elbet olay o bonolarda kitleniyor, o bonolar çok can yakacak ama kimin canını yakacak,elbet o bonoları elinde tutanların canı yanacak,batan çok olacak,sigorta şirketleri emeklilik fonları pek çok banka batacak ona ben de eminim ama FED batmayacak.Dolar gibi bir enstrumanın kaderini ellerinde tutacaklar ve böylesi bir silah daha uzun süre çok işlerine yarayacak,elbet sonunda belli bir çarpanla dijital paraya döndürülecek.Ben daha uzun süre doların vakti var diyorum.
    Son düzenleme : hkm; 07-11-2023 saat: 20:41.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •