Originally Posted by
hkm
Sn foncu üç konuya dayanarak bizim borsaya güveniyorum.Birinci konu bizim borsa pahalı mı sorusu.Bence değil,ben takip ettiğim kağıtları dolar bazında değerlendirmeyi severim.Benim takip ettiğim kağıtlarda dolar bazında uçma kaçma yok.Amerikan borsaları avrupa borsaları falan hep dolar bazında yükseldiler,bizim borsa ise dolar bazında hep dayak yedi,aslında reel olarak uçma kaçma dolar bazında sözkonusu değil.İkinci konu borsa artık yerlilerin elinde,bizde
borsaya türklerin yatırım bazında alışması son üç dört yılın hikayesi,temettü emekliliği vs kavramları bizim halk yeni öğrendi,ev araba alamayan halkın gideceği hemen hemen tek adres borsa oldu uzun süre de öyle olacak gibi.Tamamen speklerin ve ky nın kontrolündeki borsada çok büyük bir çöküş şu ara bence mantıklı değil.Üçüncü konu da ben zaten borsaya yatırım yapmam,genelde sadece bir şirkete yatırım yaparım,dolar bazlı kazanan,sektör olarak iç piyasaya çok hitap etmiyen yurt dışı ile bağlantılı bir işle iştigal eden bir şirket bizim iç dinamiklerimiz nedeniyle neden göçsün.Hangi şirket derseniz ,zaten o şirketin topiğinde bolca yazılarım var buraya yazmam uygunsuz olur.Neticede ben ömrümce en çok parayı borsadan kazandım,bizim borsamıza güveniyorum.
Yer İmleri