Originally Posted by
hkm
Sn foncu üç konuya dayanarak bizim borsaya güveniyorum.Birinci konu bizim borsa pahalý mý sorusu.Bence deðil,ben takip ettiðim kaðýtlarý dolar bazýnda deðerlendirmeyi severim.Benim takip ettiðim kaðýtlarda dolar bazýnda uçma kaçma yok.Amerikan borsalarý avrupa borsalarý falan hep dolar bazýnda yükseldiler,bizim borsa ise dolar bazýnda hep dayak yedi,aslýnda reel olarak uçma kaçma dolar bazýnda sözkonusu deðil.Ýkinci konu borsa artýk yerlilerin elinde,bizde
borsaya türklerin yatýrým bazýnda alýþmasý son üç dört yýlýn hikayesi,temettü emekliliði vs kavramlarý bizim halk yeni öðrendi,ev araba alamayan halkýn gideceði hemen hemen tek adres borsa oldu uzun süre de öyle olacak gibi.Tamamen speklerin ve ky nýn kontrolündeki borsada çok büyük bir çöküþ þu ara bence mantýklý deðil.Üçüncü konu da ben zaten borsaya yatýrým yapmam,genelde sadece bir þirkete yatýrým yaparým,dolar bazlý kazanan,sektör olarak iç piyasaya çok hitap etmiyen yurt dýþý ile baðlantýlý bir iþle iþtigal eden bir þirket bizim iç dinamiklerimiz nedeniyle neden göçsün.Hangi þirket derseniz ,zaten o þirketin topiðinde bolca yazýlarým var buraya yazmam uygunsuz olur.Neticede ben ömrümce en çok parayý borsadan kazandým,bizim borsamýza güveniyorum.
Yer Ýmleri