Alıntı Originally Posted by LayLow Yazıyı Oku
Ayrıca, Antalya’da yapım süreci devam eden Divan Talya otelinin finansmanını sağlamak için şirketimize yapılan tahsisli sermaye artırımı da Marmaris Altınyunus’un yatırımcılarını zor durumda bırakmamak adına nominal değerden değil TSP’de oluşan piyasa fiyatından yapılmış olup bu açıdan tüm finansman yükünün şirketimiz tarafından karşılandığını da belirtmek isteriz. Bu konuyla bağlantılı olarak sermaye artırım sürecini ve tahsisli sermaye artırımında oluşan fiyatı etkilememek için Marmaris Altınyunus’un sahip olduğu kendi paylarının satışından önce sermaye artırımının tamamlanmasının beklendiğini de ifade etmek isteriz.
 Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
Adamlar dürüst davranıp beher paya 826 TL den parayı koydu.
Öncesinde bu lotları satarak daha düşük fiyattan da alabilirdi. 700 den alsa 1.700 bin lot yapardı yaklaşık.
Sattığı da yanına kar kalırdı.

Ayrıca fiyatı şişirip de satabilirlerdi daha yükseklerden.

Bence iyi zamanlama, alıcı bulunur 900 üzerinde
Dediğim gibi adamlar gayet dürüst davrandılar. Sayın Laylow un mailinde ki cevap da bunu kanıtlıyor.

900 üzerinde alıcı bulunur demiştim ama yanıldım piyasa malesef iştahsız. Bu ortamda piyasada satılması zor bu kadar lotun.

827 TL altında satış yapmayacaklarını düşünüyorum lakin fiyat onun da altına inebilir mevcut iştahsızlık artarsa.